Notícies del lloc

SORTIDA DE CAMP ALS TURONS DE LES AIMERIGUES, CTMA 1r de Batxillerat

by Administrador/a a8066437 -

Quan ja s’acabaven les classes, l’alumnat de CTMA I va poder fer una sortida de camp. L’objectiu era trobar alguns dels exemples que il·lustren el temari de Ciències de la Terra i del Medi Ambient i observar algunes estructures i processos geològics locals als turons de les Aimerigues, al sector de l'Anella Verda situat al nord de Can Boada.

Vam tenir la sort de gaudir de la companyia i les explicacions de dos geòlegs, i es va poder observar i interpretar estructures i processos geològics al camp. La passejada va permetre també tenir vistes panoràmiques del pla de Terrassa, trobar un escorpí en tombar una roca i recollir mostres d’esquists i pissarres.

   Projecte Energia de 2n d'ESO

by Administrador/a a8066437 -

Hem acabat el curs amb el projecte de l'Àmbit Científic-Tecnològic. Hem fet investigació i simulació sobre els diferents tipus d'energia. Hem gaudit fent treball col·laboratiu, significatiu i experimental.

 

 

Pràctica de Biologia: Dissecció de pulmons

by Administrador/a a8066437 -

En aquest darrer trimestre els alumnes de 3r ESO de Biologia han fet una pràctica al laboratori on han pogut observar i identificar ells mateixos les diferents parts d’un pulmó.

Després de conèixer el funcionament de l’aparell respiratori i estudiar la seva anatomia a classe, ara al laboratori han tingut l’oportunitat de tocar i disseccionar un pulmó i la tràquea per comprovar la seva textura i observar com la tràquea es divideix en bronqui dret i bronqui esquerra, i com a partir d’aquest surten les ramificacions denominades bronquiols.

           
Older topics...