Notícies del lloc

Curs "Cook&Serve"

by Administrador/a a8066437 -

Dilluns 14 de juny un grup d'alumnat de 4t d'ESO hem visitat l'aula restaurant de la Fundació Main on es realitza el Curs "Cook&Serve" en el marc dels Programes de Garantia Juvenil. Hem pogut conèixer el funcionament del curs, veure les instal·lacions i rebre una masterclass de batuts de fruites refrescants, mojitos sense alcohol i Crêpes Suzette.

  


  


Cotxe solar amb Arduino i comandat amb una App

by Administrador/a a8066437 -

Us mostrem un petit vídeo del TDR que va presentar aquest curs en David Bonilla.

SORTIDA DE CAMP ALS TURONS DE LES AIMERIGUES, CTMA 1r de Batxillerat

by Administrador/a a8066437 -

Quan ja s’acabaven les classes, l’alumnat de CTMA I va poder fer una sortida de camp. L’objectiu era trobar alguns dels exemples que il·lustren el temari de Ciències de la Terra i del Medi Ambient i observar algunes estructures i processos geològics locals als turons de les Aimerigues, al sector de l'Anella Verda situat al nord de Can Boada.

Vam tenir la sort de gaudir de la companyia i les explicacions de dos geòlegs, i es va poder observar i interpretar estructures i processos geològics al camp. La passejada va permetre també tenir vistes panoràmiques del pla de Terrassa, trobar un escorpí en tombar una roca i recollir mostres d’esquists i pissarres.

   Older topics...