Notícies del lloc

TALLER SOBRE EL MÓN CASTELLER AMB LA COLLA ELS MINYONS

TALLER SOBRE EL MÓN CASTELLER AMB LA COLLA ELS MINYONS

by Administrador/a a8066437 -
Number of replies: 0

El dia 8 de maig vàrem convidar a la colla castellera Els Minyons de Terrassa, fundada el 14 de juliol del 1979 i primera colla en incorporar dones, a realitzar un taller per a l’alumnat de SIEI, d’Aula oberta i d’Aula d’acollida, com a activitat inclusiva i per donar a conèixer una mica més una tradició cultural catalana. 

Inicialment l’activitat estava pensada per a ésser portada a terme durant la diada de Sant Jordi i oberta a tot el centre, emperò, per problemes de logística es va decidir traslladar-la a un altre dia. 

Primerament es va explicar l’estructura d’un castell, llavors, el sentit de la música que l’acompanya i posteriorment, l’alumnat i professorat que volia es va enfaixar i vàrem realitzar petites pràctiques castelleres plegats, així com també una petita pinya. 

Aquest taller patrocinat pel professorat de SIEI i promogut des de l’Aula d’acollida, ha estat un veritable èxit! Gràcies també a la col·laboració de tot el professorat i alumnat. Ah, sí, se m’oblidava, per a tots els interessats en el fet casteller o a formar part de la colla, recordeu que assagen els dilluns de 20 a 21h, i els dimecres i els divendres de 20 a 21:30 hores al carrer del teatre número 4-6 de la nostra ciutat. Hi esteu convidats!

Josep Maria Corretger (Crèdits fotogràfics: Alira Guzmán)