Convocatòria de vaga del professorat per al 9 i 15 d'Octubre del 2020

Convocatòria de vaga del professorat per al 9 i 15 d'Octubre del 2020

per Administrador/a a8066437 -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies,

Us informem que avui hem rebut oficialment la informació que dues organitzacions sindicals han convocat un dia de vaga per al 9 i 15 d'octubre del 2020. Atenent al legítim dret del professorat de secundària a la vaga d'aquest dia, el centre desconeix la incidència que tindrà, de manera que pot afectar al normal funcionament d'algunes classes. D'altra banda, el centre complirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya, que en el cas de l'ensenyament secundari és una persona de l'equip directiu.

Per tot l'esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d'assistir al centre, que restarà obert tot l'horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat. Les nostres normes internes diuen que al professor/a que fa vaga se'ls substitueix amb un/a professor/a de guàrdia que no imparteix matèria deixant fer als alumes treball personal.

Com qualsevol altre dia, el professorat passarà llista i podreu veure les absències al clickEdu per tal que en tingueu constància. L'Avís futur de faltes i la Justificació queda com qualsevol altre dia, a criteri de la família.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

Direcció de l'Institut Mont Perdut