Campanya Mobilitza't per la selva

Campanya Mobilitza't per la selva

per Òscar Estany Puig -
Nombre de respostes: 0

L'Institut Mont Perdut ha participat en la campanya Mobilitza't per la selva! CAMPANYA DE REUTILITZACIÓ I RECICLATGE DE MÒBILS PER A PROTEGIR ELS ECOSISTEMES AFRICANS, projecte liderat pel Centre de Rehabilitació de Ximpanzés de Tchimpounga a la República del Congo, de l'Institut Jane Goodall (IJG).

Un dels objectius és sensibilitzar als alumnes de la problemàtica de l'extracció de diferents minerals a l'Àfrica (coltan) per la fabricació dels mòbils i la importància de reciclar i reutilitzar.

La campanya consisteix a recopilar mòbils antics i enviar-los per reciclar. Per cada aparell reutilitzat o reciclat, Eurekamovil-Movilbak aportarà una part del seu valor a l'Institut Jane Goodall, segons el model del terminal. Aquelles escoles que apleguin 30 o més mòbils, l'Institut Jane Goodall regalarà per l'escola un apadrinament anual gratuït d'un dels ximpanzés rescatats en el Centre de Rehabilitació de Ximpanzés del Congo.

Amb la col·laboració del professorat, alumnat i famílies, hem aconseguit enviar 30 mòbils i gràcies a l'Institut Jane Goodall, hem pogut apadrinar un ximpanzé durant un any!!

Es diu Viena i viu al Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga (República del Congo) on l'Institut Jane Goodall atén les necessitats de més de 140 ximpanzés, i també ajuda als treballs d'investigació, conservació i educació al Senegal.

Moltes gràcies a tots i totes per la col·laboració!!