Parc audiovisual de Catalunya

Parc audiovisual de Catalunya

per Òscar Estany Puig -
Nombre de respostes: 0

Sortida de la setmana passada al Parc audiovisual de Catalunya (Terrassa) amb l'alumnat de 1r de batxillerat de Comunicació audiovisual.

L'alumnat ha comprès la funció d'un centre de producció i la importància d'un Parc d'aquestes característiques a la ciutat. Quins són els vincles d'aquest amb agents públics, territori, empreses i la comunitat educativa. S'han visitat les instal·lacions del mateix Parc Audiovisual, l'antic Hospital del Tòrax, ara convertit en estudis i platós de rodatge de cinema, publicitat i televisió. Els alumnes han pogut veure de forma presencial decorats i attrezzo de diferents pel·lícules.

Gràcies al Quim Berenguer per l'atenció i l'explicació, vas aconseguir un excel·lent equilibri en tractar qüestions de caràcter més tècnic i d'altres més teòriques i reflexives. El Quim ha dedicat molts anys a explicar als centres educatius què es feia al Parc audiovisual i en pocs dies es jubila, per tant, molta sort en la nova etapa, Quim! Volem agrair-te el bon tracte que sempre ens has ofert quan des del Mont Perdut t'hem visitat; l'alumnat sempre n'ha sortit molt content.