Mobilitza't per la selva

Mobilitza't per la selva

per Administrador/a a8066437 -
Nombre de respostes: 0

L'Institut Mont Perdut participa en la campanya Mobilitza't per la selva! CAMPANYA DE REUTILITZACIÓ I RECICLATGE DE MÒBILS PER A PROTEGIR ELS ECOSISTEMES AFRICANS, projecte liderat pel Centre de Rehabilitació de Ximpanzés de Tchimpounga a la República del Congo, l'Institut Jane Goodall (IJG).

Un dels objectius és sensibilitzar als alumnes de la problemàtica de l'extracció de diferents minerals a l'Àfrica (coltan) per la fabricació dels mòbils i la importància de reciclar i reutilitzar.

La campanya consisteix a recopilar mòbils antics i enviar-los per reciclar. Per cada aparell reutilitzat o reciclat, Eurekamovil-Movilbak aportarà una part del seu valor a l'Institut Jane Goodall, segons el model del terminal.

Aquelles escoles que apleguin 30 o més mòbils, l'Institut Jane Goodall regalarà per l'escola un apadrinament anual gratuït d'un dels ximpanzés rescatats en nostre Centre en Congo.

Si voleu participar, podeu portar a l'Institut (els deixeu a Consergeria) mòbils antics, que no funcionin, trencats... Entre tots podem ajudar a donar una segona vida als dispositius electrònics que ja no fem servir i col·laborar a sensibilitzar de la a problemàtica de l'extracció de diferents minerals per la fabricació d'aquests equips. Dossier aquí.