Cinquè Control de maduració verema 2020 (25/08/2020)

Cinquè Control de maduració verema 2020 (25/08/2020)

per Olga Gómez -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat ahir dimarts pels alumnes Xavier Bru, Armand Cusiné,Víctor Fernández, Òscar Navarro i Antonio Villarroya, ha donat els següents resultats:

 

Pes 100 baies

(g)

GP

(% v/v etanol)

ATS

(g H2SO4/L)

 

pH

Cabernet Franc

(vinya nova) 

138.7

11.9

4.3

3.4

Cabernet Franc

(vinya vella)

132.3

11.4

4.6

3.3

Cabernet Sauvignon 

97.7

12.5

4.9

3.4

Garnatxa 

140.6

12.8

3.3

3.3

Malvasia 

178.5

12.8

5.7

3.1

Syrah 

202.4

13.5

3.4

3.5

Ull de llebre 

197.4

13.1

3.0

3.6

Xarel.lo

(vinya nova) 

300.4

 

11.1

4.1

3.3

Xarel.lo

(vinya vella) 

228.6

9.9

5.0

3.2

Piwis 

88.2

 

12.5

3.8

3.5

El proper dimarts farem un nou control de maduració amb un altre grup d'alumnes.