El control de maduració realitzat ahir dimarts pels alumnes Xavier Bru, Armand Cusiné,Víctor Fernández, Òscar Navarro i Antonio Villarroya, ha donat els següents resultats:
|
Pes 100 baies (g) |
GP (% v/v etanol) |
ATS (g H2SO4/L)
|
pH |
Cabernet Franc (vinya nova) |
138.7 |
11.9 |
4.3 |
3.4 |
Cabernet Franc (vinya vella) |
132.3 |
11.4 |
4.6 |
3.3 |
Cabernet Sauvignon |
97.7 |
12.5 |
4.9 |
3.4 |
Garnatxa |
140.6 |
12.8 |
3.3 |
3.3 |
Malvasia |
178.5 |
12.8 |
5.7 |
3.1 |
Syrah |
202.4 |
13.5 |
3.4 |
3.5 |
Ull de llebre |
197.4 |
13.1 |
3.0 |
3.6 |
Xarel.lo (vinya nova) |
300.4
|
11.1 |
4.1 |
3.3 |
Xarel.lo (vinya vella) |
228.6 |
9.9 |
5.0 |
3.2 |
Piwis |
88.2
|
12.5 |
3.8 |
3.5 |