Sisè Control de maduració Verema 2020 (01/09/20)

Sisè Control de maduració Verema 2020 (01/09/20)

per Olga Gómez -
Nombre de respostes: 0

Ahir dimecres, els alumnes David Aregall, Pablo Delgado i Nil torres, van realitzat el sisè control de maduració, obtenint els següents resultats:

 

Pes 100 baies

(g)

GP

(% v/v etanol)

ATS

(g H2SO4/L)

 

pH

Cabernet Franc

(vinya nova)

 

137.4

13.5

3.6

3.6

Cabernet Franc

(vinya vella)

 

116.7

12.7

4.1

3.4

Cabernet Sauvignon

 

92.3

13.6

3.9

3.5

Garnatxa

 

173.7

14.1

3.4

3.5

Ull de llebre

 

267.3

14.0

2.8

3.8

Piwis

 

84.0

 

12.5

4.0

3.4