Quart control de maduració verema 2020 (18/08/2020)

Quart control de maduració verema 2020 (18/08/2020)

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat aquest passat dimarts pels alumnes Oriol Chavalés, Hugo Cañete, Andrea Daniel, Caterina Lleixà i Júlia Vert ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

(gr)

(% v/v etanol)

(g H2SO4/L)

Garnatxa

154,3

12,0

3,8

3,2

Syrah

185,4

12,0

4,1

3,4

Ull de llebre negre

171,7

12,7

3,8

3,5

Xarel·lo nou

295,2

11,5

4,5

3,2

Xarel·lo vell

258,9

 9,6

9,5

3,1

 

El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.