Notícies del lloc

Normes i pautes de prevenció pel covid.

by Pau Martin -

Bon dia,

d'aquí a 15 dies alguns comenceu el primer torn de verema. Tenim ganes de retrobar-nos i oblidar aquest període de confinament però l'any que ve serà diferent. Molt diferent. I per a que tot vagi bé caldrà que tots complim unes normes i pautes. N'hi ha moltes però caldrà complir-les totes fins que la situació es normalitzi.

Són normes provisionals, que en qualsevol moment es poden modificar en funció de com evolucioni la pandèmia i que cal aprovar per claustre i al consell escolar.

Si us plau, llegiu-les atentament.

Adjunt trobareu un document amb:

 • normes i pautes de seguretat.
 • llista de comprovació de símptomes. Si en teniu algun no es pot venir a l'escola.
 • declaració responsable que cal que signeu (si sou majors d'edat) o que signin pare/mare/tutor legal (si sou menors d'edat). Cal entregar-la signada el primer dia de classe.

Salut i bones vacances!!


Obertura de la EA de Viticultura i Enologia

by Pau Martin -

Instruccions d’obertura de l’EA Viticultura i Enologia

Sant Sadurní d’Anoia a 29 de maig de 2020

Benvolguts/des alumnes i famílies,

seguint les instruccions del Departament d’Educació, l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia obrirà les seves portes el proper 1 de juny si ens trobem en Fase 2. La obertura està condicionada a la greu situació que hem viscut aquests mesos i que encara suposa un perill. És per això que, durant els mesos de Juny i Juliol, cal tenir en compte els següents aspectes:

 • Les classes del curs 2019-2020 acabaran en format telemàtic el 5 de juny.
 • No hi haurà classes lectives presencials.
 • El retorn al centre per part dels alumnes és voluntari i cal sol·licitar-lo (reviseu els requisits de reincorporació al  centre) mitjançant els tutors.
 • Només es pot assistir al centre si es té una convocatòria (data i hora) per part del tutor i aquesta assistència està justificada.

 

Activitats presencials al centre:

 • Trobades amb el tutor/a per fer un acompanyament tutorial i orientació pedagògica del curs 19/20 i estudis posteriors pel curs 20/21 a petició de l’alumne.
 • Trobades amb el professorat per una atenció individual i presencial a petició de l’alumne.
 • Exàmens de segona convocatòria (convocatòria extraordinària) del 22 al 26 de Juny. Tan sols per alumnes de segon curs i per les UF que indiquin els professors. Us farem arribar un horari indicant els exàmens extraordinaris i el format (telemàtic o presencial). Als alumnes que per alguna raó no puguin o vulguin fer els exàmens presencials se’ls hi oferirà una alternativa telemàtica. Els alumnes de primer curs faran els exàmens extraordinaris al Setembre.
 • Activitats pràctiques a vinya per alumnes de segon curs de GS Vitivinicultura.

 Requisits per poder assistir al centre:

 •  L’absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
 • Que no siguin o hagin estat positives per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors.
 • Que no hagin estat en contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
 • Tenir el calendari de vacunes al dia.
 • Presentar una declaració responsable  de les famílies o persones tutores per la qual els seus fills o filles compleixen els requisits per assistir al centre educatiu o en el cas de majors d’edat signats per ells. Els tutors us el faran arribar i també el podeu trobar al moodle del centre.
 • Informar al centre educatiu de l’aparició de qualsevol cas de COVID-19 en l’entorn de l’alumne i mantenir un contacte estret amb l’Escola davant de qualsevol incidència.

Mesures de protecció i prevenció: us adjuntem un document indicant les mesures de protecció a tenir en compte. El centre ha adoptat i aplicarà totes les mesures de seguretat establertes però la seguretat requereix l’esforç i el compromís de tots: el centre, les famílies i l’alumnat.

Salut i cuideu-vos molt!

La DireccióTotes les varietats floreixen

by Benjamí Mercader -

Ja sabeu que la vinya continua. Aquesta setmana hem plantat Monastrell i continuem fent el seguiment de la vinya amb la col·laboració de la Christiane. Ja totes les varietats estan florint i es comença a veure alguna flor granada com un gra de pebre. Ho podreu comprovar en el Facebook.

Macabeu - Xarel·lo - Parellada

Macabeu                 -----                 Xarel·lo                 -----            Parellada


Older topics...