Notícies del lloc

Mesures extraordinàries de Salut per a les escoles (informació per a famílies i alumnat)

by Pau Martin -

Benvolgut/des alumnes i families, 
 
comença un nou curs i com ja sabeu caldrà ser molt curosos amb la seguretat si volem que tot vagi bé.

Us adjuntem un document amb la següent informació. Si us plau, feu una llegida atenta.
 
  • Carta de la consellera de Salut i del conseller d'Educació de mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la covid-19 a les escoles i també l'annex "Altres recomanacions i procediment d'actuació".
  • Document de pautes de prevenció pels alumnes durant la seva estada a l'escola i el llistat de comprovació de símptomes. Recordeu que si l'alumne té algun símptoma no pot venir a l'escola!

Les pautes es modifiquen sovint, així que us demanem que estigueu atents al moodle, al web de l'escola i a les indicacions que us faran els tutors. 

Us agraïm, per endavant, la vostra col·laboració.
 
Salut!

Sisè Control de maduració Verema 2020 (01/09/20)

by Olga Gómez -

Ahir dimecres, els alumnes David Aregall, Pablo Delgado i Nil torres, van realitzat el sisè control de maduració, obtenint els següents resultats:

 

Pes 100 baies

(g)

GP

(% v/v etanol)

ATS

(g H2SO4/L)

 

pH

Cabernet Franc

(vinya nova)

 

137.4

13.5

3.6

3.6

Cabernet Franc

(vinya vella)

 

116.7

12.7

4.1

3.4

Cabernet Sauvignon

 

92.3

13.6

3.9

3.5

Garnatxa

 

173.7

14.1

3.4

3.5

Ull de llebre

 

267.3

14.0

2.8

3.8

Piwis

 

84.0

 

12.5

4.0

3.4



Cinquè Control de maduració verema 2020 (25/08/2020)

by Olga Gómez -

El control de maduració realitzat ahir dimarts pels alumnes Xavier Bru, Armand Cusiné,Víctor Fernández, Òscar Navarro i Antonio Villarroya, ha donat els següents resultats:

 

Pes 100 baies

(g)

GP

(% v/v etanol)

ATS

(g H2SO4/L)

 

pH

Cabernet Franc

(vinya nova) 

138.7

11.9

4.3

3.4

Cabernet Franc

(vinya vella)

132.3

11.4

4.6

3.3

Cabernet Sauvignon 

97.7

12.5

4.9

3.4

Garnatxa 

140.6

12.8

3.3

3.3

Malvasia 

178.5

12.8

5.7

3.1

Syrah 

202.4

13.5

3.4

3.5

Ull de llebre 

197.4

13.1

3.0

3.6

Xarel.lo

(vinya nova) 

300.4

 

11.1

4.1

3.3

Xarel.lo

(vinya vella) 

228.6

9.9

5.0

3.2

Piwis 

88.2

 

12.5

3.8

3.5

El proper dimarts farem un nou control de maduració amb un altre grup d'alumnes.


Older topics...