Notícies del lloc

6è control de maduració del raïm de l'Escola

by Olga Gómez -

Avui, 31 d'agost, els alumnes Josep Maria Mestres i Dídac Santacana, de 2n de CGM Olis i Vins, han  realitzat les analítiques per controlar la maduració d'algunes de les varietats de raïm de l'escola, i han obtigut els següents resultats: 

Taula de resultats de les anàlisis


Verema a la Toscana

by Secretaria Escola -

La alumna de Vitivinicultura Christiane von Enzberg està realitzant la verema al celler Fabrizio Dionisio, a Cortona (Toscana) amb suport de la beca Erasmus+. El seu tutor és el director tècnic del celler, Oriol Parés Marcé, antic alumne de la nostra escola.

Tota una experiència molt enriquidora

Verema a Toscana

5è Control de maduració del raïm de l'escola

by Benjamí Mercader -

Ahir dimarts 24 d'agost, els alumnes Toni Cobos, Cecilia Bayot, Jofre Mañé i Anna Valle van portat a terme el cinquè control de maduració del raïm de les vinyes de l'escola. Quan havien començat el mostratge va començar a ploure amb força intensitat i es va haver d'interrompre la feina, les pluges intermitents van dificultar molt el mostreig i els resultats potser s'han vist afectats, una circumstància que no entra en contradicció amb el valor pedagògic de l'activitat formativa que suposa aquesta pràctica.

El proper control es durà a terme el proper dimarts 31 d’agost.

Taula de resultats de les anàlisis

Taula resultats control de maduració

Older topics...