Avís de seguretat :-((  Final

  • Hola,

    quan entro a l'administració de la intranet em surt el següent missatge:

    Avisos de seguretat

    * El paràmetre 'magic_quotes_gpc' del PHP té valor ON, quan hauria de ser OFF.

    com he de fer per posar el OFF.???

    salutacions,

    Joan Carles
  • Hola Joan Carles,
    -No t'has de preocupar pel missatge. Zikula recomana tenir aquest paràmetre de php en off, però els que maneguen phobos, han pensat que era millor així (en on). De fet, no és un tema realment propi de Zikula, ja que a php es una recomanació general. Per tant, tot rutllarà igual de bé! i en principi només és una informació (a nivell de seguretat, es recomana aquesta opció).

    -En principi tenir aquest paràmetre activat, el que fa és que en els enviaments d'informació (post, get, cookies) aplica un escapament automàtic de les cometes per a que no hi hagi problemes amb el codi php que utilitza la informació enviada. Així és un tema més important per als programadors (preveure les cometes no escapades i es 'parsejar' el codi php/html.

    -Per canviar el paràmetre, s'ha d'editar el php.ini (en un servidor linkat estaria a etc/php5/apache2/). Alguns servidors de pagament permeten pujar un php.ini propi per a poder triar aquests paràmetres, encara que una bona manera de canviar-ho és amb un fitxer .htaccess.

    -Bé, tot aquest rotllo per a donar més informació i per qui vulgui mirar més, però si no, el més important... que no hi ha cap problema!

    Atentament,
    Joan

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right