Problema amb la creació del portal intraweb  Final

  • Hola a tothom.
    Vull instal·lar la maqueta 2.0 a un servidor extern i durant el cap de setmana ho he intentat fer però m'he trobat un problema que no se solventar.
    Malgrat que vaig fer una primera instal·lacio en la qual cosa tot va funcionar a la primera es a dir vaig aconseguir crear la intraweb, navegar, en fi tot... i estava la mar de content, vaig a fer canvis en els estils i per treure un problema al importar el detic_Xcriptio (em sortia un avis a nivell d'adminstració constantment) vaig aconseguir treure'l però a partir d'aquell moment vaig tenir problemes en els blocs i vaig decidir esborrrar tot del servidor per començar de nou. A partir d'aqui ha començat un patiment que no m'ho trec de sobre, el problema és el seguent: carrego altre cop tot al servidor, començo l'instal·lació en el scsript pertinent i tot perfecte, però quan després d'esborrar les carpetes install, fitxer install.php i canviar el permisos del config.php, premo la frase "ves a intraweb" i em torna a sortir l'avis de que la intraweb no està instal·lada.
    Si torno a repetir el procés (tornant a pujar el fitxers d'instal·lació) passa el mateix, no se surtir-me, si us plau us prego si podeu ajudar-me ja que estic desesperat.
    Gracies
    Francesc Maldonado
    fmaldon3@xtec.cat



    Editat per: fmaldon3, 20/Abril/2009 - 07:35
  • Hola Francesc,
    Tal com deies (que t'havia funcionat inicialment) si comences el procés de nou, t'ha de rutllar tot. Seria qüestió d'esborrar primer fitxers i també les taules de la base de dades. De tota manera, pots mirar alguna cosa:

    -Baixa't l'arxiu /config/config.php i mira si (sobre la línia 37) tens aquesta línia $PNConfig['System']['installed'] = 1;
    Si el valor és 0 i no 1, llavors ja tens localitzat el problema: l'has de posar a 1 i pujar el canvi.
    Hauràs de repassar (ja que no sé l'origen de l'errada: permisos del fitxer, que l'hagis canviat,...) que tot estigui bé (el nom de la bd, l'usuari,...)

    Si no és això, millor que fer més proves seria tornar a començar. És important tenir en compte dues coses: +Vigilar al substituir fitxers via ftp, assegurant-se de que sobreescrius (de vegades, és més fàcil esborrar i pujar els nous) +Vigilar en treballar sobre una base de dades on ja tenies una instal·lació: millor esborrar abans les taules o jugar amb el canvi de prefixos de les taules.

    Bé, ja diràs, atentament,
    Joan

    Nota: En principi els themes de Postnuke (com el detic_Xcriptio) no van amb Zikula.



    Editat per: jguille2, 20/Abril/2009 - 15:21
  • Hola Joan, moltisssimes gracies!!!!!!
    He solventat el problema, t'ho agreixo moltissim. Et comento per si algú li passa alguna cosa semblant, ho he reparat com comento: he vist que a la carpeta /config hi havia dos fitxers el config.php i el personal_config.php, al primer fitxer el parametre indicat per tú estava de forma correcte, es a dir a 1, en canvi en el fitxer personal_config.php estava a 0, ho he canviat i ho he tornat a pujar i no m'ha funcionat (el servidor m'ha respost que no estava disponible la basa de dades), després de dubtar un moment, he esborrat el fitxer personal_config.php (malgrat que en alguns llocs he vist que es correcte que hi sigui) i he tornat ha provar i llavors ha funcionat!!!!!!!!!!!.
    Moltes, moltes gracies per la teva ajuda...
    En quan al theme detic_Xcriptio, segons el curset d134 modul 7 ( http://phobos.xtec.cat/formaciotic/foo/doku.php?id=materials:d134:modul_7:practica_5) comenta que es pot convertir el theme a Xantia3.0 i si es possible fer-ho funcionar, jo ho vaig fer, el tema es va instal·lar i vaig treballar amb ell, el problema que tenía era que constament sortia un missatge (em mode administrador) que vaig aconseguir treure modificant aprovant coses (i en algunes d'elles vaig pifiar-la), no sé si seré valent i ho tornaré a provar o no (ara per ara no estic per molts experiments)

    Atentament
    Francesc.



    Editat per: fmaldon3, 20/Abril/2009 - 17:43
  • Hola Francesc,

    -Sobre el tema del theme, no em facis cas. Pensava que potser havies mirat de posar el theme de postnuke directament (de fet, no sabia que era un exemple del curs). Així que pots animar-te a provar-ho una altra vegada: si de cas, pots comentar els missatges que miraves d'esmenar abans de tocar gaires coses. De tota manera si al final toques massa i el theme queda inservible, això té solució: per una banda no canvia el theme per defecte, sinó fer provar-lo abans; i si no, al final ho podem arranjar...

    -Sobre el que ha passat amb el personal_config, crec que potser tens algun problema. El personal_config.php no està a la maqueta2.0 (sí que ho estava en les rc prèvies). És a dir, la forma que hi havia abans de donar les dades de connexió (editant el personal_config) ara ho fa l'script. Això fa que el config.php antic (el de les rcs) tenia el paràmetre ja a 1 (no hi havia cap script d'instal·lació) i, en canvi, el config.php bo (el de la maqueta 2.0 definitiva) sí que el té a 0 i l'script el modifica.
    Per tant, dedueixo que havies provat les rc i ara has tirat els nous fitxers a sobre. Això és delicat, ja que pots haver deixat alguna cosa més. Si encara no has fet res, jo votaria per esborrar tots els fitxers i pujar la nova maqueta.

    Atentament,
    Joan
  • Hola Francesc,

    Intueixo que el missatge que només surt als administradors és un que fa referència a un connector del PostNuke que ja no es fa servir amb el Zikula. El connector en qüestió és el modulestylesheet. El que has de fer per arreglar-ho és editar les plantilles home.htm i master.htm i esborrar aquestes dues línies:

    <!--[modulestylesheet xhtml=true]-->

    <!--[modulestylesheet stylesheet=admin.css modname=admin xhtml=true]-->



    Salutacions,

    Toni
  • Hola a tots, abans de res demanar disculpes per no poder contestar ahir però va ser-me impossible. És el primer cop que instal·lo la maqueta intraweb a un servidor, el que passa es que vaig llegir per algun lloc d'internet la necessitat d'aquest fitxer (que per ignorancia vaig pensar que també era necessari a la maqueta 2.0) en fi tema solventat. Per altre banda com dius Toni, si em sortia aquest missatge però ho arreglat treient le linees del fitxer function.modulestylesheet.php que es troba a la carpeta /system/Theme/plugins/ i fan referència aquest missatge en questió, gracies per la pista. Ara per ara la pàgina és funcional, tinc un petit problema en quan amb el theme detic_Xcriptio amb l'edicio m'explico: quan vols fer alguna cosa utilitzant l'editor HTML tipus: javascript/scribite_editors, els menus em surtan disgregats malgrat que és funcional, ¿us heu trobat amb alguna cosa similar?, per altre banda ja obriré altra tema ja que estic intentant integrar Moodle (també) extern amb l'intraweb (vaig fer 1er el Moodle abans que l'intraweb) i surten missatges que la BD Zicula no ha creat la IW_Moodle, seguiré investigant...
    Moltes gracies per acompanyar-nos en el nostre creixement amb l'Intraweb.
    Salutacions
    Francesc



    Editat per: fmaldon3, 22/Abril/2009 - 23:31
  • Hola Francesc,

    El problema de l'editor estar en els estils del detic_Xcriptio. El que hauries de fer és editar el fitxer detic_Xcriptio/style/style.css i eliminar el text següent (línies 56-58):

    .main_block table {
    width: 100%!important;
    }

    Has de tenir en compte que aquesta eliminació pot tenir algun efecte visual no desitjat, tot i que no és problema per l'ús normal de la intranet.


    Salutacions,

    Toni
  • Gracies i perdona no haver contestat abans he estat de baixa..
    Francesc

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right