Descarrega't la maqueta
Descarrega't la versió 2.2 de la maqueta d'intranet (15.3 MB).

Tancament del portal intraweb.xtec.cat

Posted by aginard on Divendres, 24 de Gener de 2014 a les 16:09

Tal i com es va comunicar a la notícia del passat 19 de juny, des del Projecte Intraweb s'ha deixat de donar suport a la Intraweb fora d'Àgora. Com a conseqüència d'això, s'ha pres la decisió de tancar aquest portal.

Actualització de les Intrawebs d'Àgora

Posted by aginard on Dimecres, 19 de Juny de 2013 a les 10:56

Des de fa més d'un any estem preparant la versió 3.0 de la maqueta d'Intraweb. En aquests moments les tasques estan pràcticament finalitzades i, per aquest motiu, el proper mes de juliol s'iniciarà el procés d'actualització de les Intrawebs a Àgora, que es durà a terme en dues fases.

(segueix)

Canvi de servidor del portal Intraweb

Posted by aginard on Dimecres, 01 de Febrer de 2012 a les 10:22

Informacions

Ahir a la tarda es va dur a terme el trasllat del portal del projecte Intraweb de phobos a un servidor d'aplicacions corporatives del Departament d'Ensenyament. El motiu d'aquest canvi de servidor és deixar enrere les deficiències del servei que ofereix phobos per disposar d'un servidor amb més garanties.

Aquest primer pas no resol tots els problemes. En particular, el temps de càrrega de les pàgines continua essent excessivament lent, però tenim previstes algunes accions més en els propers mesos que confiem que milloraran el funcionament del portal Intraweb.

Inscripció als cursos de formació sobre la intranet

Posted by aperez16 on Dilluns, 12 de Setembre de 2011 a les 12:48

Entre el 7 i el 19 de setembre us podreu inscriure als cursos de formació sobre l'ús i la gestió de la intranet, que es duran a terme durant el 2011-2012.

Hi ha dos cursos disponibles:

  • Curs D134 - La intranet de centre: gestió i administració

Aquest curs està dissenyat per a professorat amb coneixements relacionats amb Internet i pàgines web. S'hi treballaran conceptes sobre les webs dinàmiques i amb l'ús i l'administració de la intranet que s'està desenvolupant des del projecte. El curs és una bona ocasió per introduir-se en el món de les webs dinàmiques i per aprendre a treure un bon profit de la intranet de centre. El curs es portarà a terme en la versió 2.1 de la maqueta d'intranet que funciona sobre el CMS anomenat Zikula.

  • Curs D203 - Ús i dinamització de la intranet de centre

Aquest curs està pensat per a professorat amb coneixements bàsics d'informàtica que en el seu centre fan ús de la intranet i que volen conèixer-ne les aplicacions educatives. També va adreçat a gestors de la intranet que volen disposar de tècniques de dinamització d'aquest recurs de comunicació i aprenentatge. El curs es basarà en la versió de la intranet disponibles a Àgora, la 2.2.

Nou sistema d'enviament de correu electrònic a Àgora

Posted by aginard on Divendres, 20 de Maig de 2011 a les 15:47

S'ha instal·lat i activat un mòdul nou anomenat advMailer a totes les intranets d'Àgora. Aquest mòdul complementa el Mailer de manera que, a partir d'ara, no cal configurar aquest últim per a que funcioni l'enviament de correu electrònic. D'aquesta manera, actualment, totes les intranets poden enviar correu electrònic automàtic, sense necessitat de cap acció per part dels administradors.

Així mateix, s'ha actualitzat el nucli del Zikula a la darrera versió estable, la 1.2.7, i s'ha incorporat un mòdul nou d'estadístiques.

Page 1 / 10 (1 - 5 of 46 Total) Next Page Last Page
Avís legal
footer_right