No es pot veure les notes del tauler antigues  Final

  • Hola,
    com diu el títol d'aquest tema, els professors que no són administradors no poden veure la pestanya de notes caducades dins del tauler. Per exemple l'usuari rogerf, que es va donar d'alta al començament de curs, no pot veure els documents penjats anteriors a les notícides no caducades.
    M'agradaria que tots els professors vegessin la pestanya per anar a notes anterior ja caducades. Ho he buscat al Mòdul però no he trobat l'activació.
    Atentament
    José Pardo
  • Hola José,

    A l'administració del tauler hi ha un paràmetre amb l'etiqueta Indiqueu quin grup pot verificar les notes. Aquest paràmetre és un menú desplegable que permet triar un únic grup. Doncs bé, els membres del grup seleccionat en aquesta opció són els únics que, en anar al tauler, veuen l'opció Mostra les notes emmagatzemades (caducades). Per tant, totes les persones que han de tenir accés a les notes caducades han de pertànyer en aquest grup. Si això no fos possible, una alternativa seria crear un grup nou únicament per a aquesta funció i afegir-hi els usuaris que es necessitin.

    D'altra banda, tot i que no veu l'opció del menú, qualsevol usuari pot veure les notes caducades si afegeix el paràmetre &saved=1 al final de l'URL d'accés al tauler.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right