Problema de permisos  Final

  • Hola companys, he creat un formulari de feines de guàrdia, que vull que des del compte de consergeria es puguin consultar, però no aconsegueixo que es vegin les feines del professorat, només les que poden lliurar elles. Sé que és un problema de permisos però, no m'ensurto. He posat això a permisos, digueu-me on està l'error o si he d'afegir un altre...
    iw_form::...............::..................accés ( els he provat tots, i no em funcionen)

    Salut
    Conxi
  • Hola Conxi,

    Pel que comentes, no has de tocar res de la taula de permisos. Com la majoria de mòduls IW, amb el permís estàndard d'usuari (de poder escriure arreu) és suficient.

    Llavors el que has de configurar és el qüestionari concret. Edites el qüestionari i tens les pestanyes de 'Grups' i 'Validadors' on determines qui té accés al formulari i què pot fer amb ell.

    Tens diverses possibilitats segons el detall organitzatiu del que voleu fer. Una senzilla seria que el 'Professorat' pugui 'només escriure' (només veuran les seves notes) i 'Consergeria' pugui 'només llegir' (veuran totes les notes però no podran enviar). Una altra opció (potser millor) és posar a 'Consergeria' com a 'validadors'... i encara que no validin res, la funcionalitat s'adaptarà més (tindran un avís de les notes noves, podran validar-les per controlar quines han llegit i ja han 'processat'...)

    Això és tot. Atentament,

    Joan

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right