Enllaços que no funcionen en el menú desplegab le superior  Final

  • En la intraweb:

    www.insmanolohugue.cat

    Tenim en l'apartat SUPORT DOCENT, alguns enllaços molt usats pels professors, noto que alguns d'ells tot i ser correctes de vegades no "arriben" a la pàgina desitjada, per ex: LA MEVA XTEC, GOOGLEAPPSMANOLOHUGUE,...

    Quina pot ser l'explicació?
  • Hola,

    Doncs a primera vista, l'enllaç a 'GoogleAppsManoloHugue' (no veig el de la meva xtec... potser és quan et valides?) no té una url molt correcte.

    Si la mires, tens "https://www.google.com/a/insmanolohugue.cat/ServiceLogin2?continue=https%3A%2F%2Fgroups.google.com%2Fa%2Finsmanolohugue.cat%2Fd%2Fforum%2F2nbatx201213%3Ffromgroups&%3Cspan%20id="

    Depenent del navegador (perquè a més, teniu la intraweb dins d'un marc) i de la validació que tingui l'usuari (si ja està validat a gmail, o altre googleapps), és fàcil que pugui tenir problemes.

    En tot cas, hauríeu primer de canviar la url.

    Joan
  • Gràcies per la resposta.
    No entenc gaire com han de ser aquestes url, per accedir al Google Apps hi ha un logo que té el mateix url que el del menú superior i no dóna cap problema, hi ha alguna restricció al usar el menú?
    Fins aviat!
  • Hola Sebastià,

    -Primer dir-te que els dos url que tens no són iguals (el del menú superior i el del logo en el bloc lateral). Per això tens un comportament diferent.

    -Després comentar-te que els enllaços a recursos google (gmail, xtec, google-apps del centre) funcionen diferent segons estiguis 'logat' o el navegador tingui en memòria validacions anteriors: o et demanar el login, o et diu que no tens accés (perquè estàs logat amb un usuari que no té accés en aquell entorn) o et demana triar l'usuari amb el que vols treballar.

    -El problema més greu que teniu el treball dins d'un frame (que tot estigui sota la pàgina estàtica del insmanolohugue.cat). En aquest cas, hi ha connexions que són 'https' i han d'anar encriptades.... però com la pàgina que té el frame està utilitza 'http', es produeix una avís de seguretat. Depenent com tingui un configurat el navegador es comportarà diferent (a mi em bloqueja la pàgina). Aquest comportament el pots comprovar fàcilment obrint els enllaços (botó dret) en una altra pestanya i veient com allà sí que funcionen.

    **Per tant, el que toca és posar adreces més senzilles (per exemple https://www.google.com/a/insmanolohugue.cat/ServiceLogin) i sobre tot, obrir alguns recursos en una altra pestanya i no dins del marc.Ho has de provar. Sense mirar-ho gaire... podries provar:

    Atentament,

    Joan

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right