activar el servei d'àgora  Final

  • He donat d'alta l'escola carles Buïgas, amb codi 08028904, al servei intraweb d'agora el dia 9/9/13 i desde llavors que em diu "servei pendent d'activació" i no puc continuar. Qui ha d'activar aquest servei? i si sóc jo com ho puc fer?.
    Moltes gràcies
  • Bon dia,

    La sol·licitud d'alta es va fer el 25 de novembre (no ens va arribar cap sol·licitud anterior a aquesta data). En aquests moments estem en procés de canvis al servidor relacionats amb la migració a la maqueta 3.0 (les altes noves es fan amb aquesta versió nova), i això provoca retards en les altes del servei Intraweb.

    Esperem poder fer les altes pendents (la vostra inclosa) a finals d'aquesta setmana.


    Salutacions,

    Toni
  • Moltes gràcies, quedo pendent , doncs, de la vostra activació del meu centre a Àgora a la maqueta 3.0.
    i no hi hauria alguna manera fàcil i ràpida de fer vosaltres la migració de phobos a Àgora??? Amb el final de trimestre estem desbordats i pel dia 23 es pràcticament impossible de passar totes les dades.
    Moltes gràcies.
  • Hola,

    Ja em fet l'alta de l'Escola Carles Buïgas. Com a gestora del centre hauries d'haver rebut un missatge de correu electrònic amb les dades d'accés.

    Ens és impossible fer migracions d'espais Intraweb de phobos a Àgora, tot i això, en el cas d'alguns mòduls com les notícies o les descàrregues, que són molt senzills a nivell de base de dades, potser ho podríem mirar.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right