Dades personals dels usuaris desprotegides  Final

  • Bon dia,

    Avui ens ha trucat una alumna perquè introduïnt el seu nom i cognom en Google li apareix l'adreça de la intranet de l'escola (EOI de Viladecans) fent referència al mòdul perfil que mostra en pantalla, sense haver d'accedira la intranet, el seu nom i cgognoms i el seu DNI. A la nostra escola els usuaris tenen com a nom d'usuari el seu DNI i com a contrasenya el núm d'expedient. Vam pensar que era la manera de que fos únic.

    Passa això perquè tenim algun accés desprotegit?

    Si em doneu una adreça de correu electrònic us faig arribar la pantalla amb el que es veu en fer clic a l'adreça que mostra Google.

    Gràcies

    Rodrigo
  • Hola Rodrigo,

    Aquesta informació la proporciona el gestor de perfils, que és un mòdul de la Intraweb que es pot desactivar. En el vostre cas, com que utilitzeu els DNI com a nom d'usuari, es produeix la situació que comentes.

    He fet una ullada a la vostra Intraweb i no esteu utilitzant el gestor de perfils, així que el podeu desactivar. Per fer-ho has d'anar a Administració | Sistema | Mòduls, fer clic a la P, localitzar el mòdul Profile i desactivar-lo. D'aquesta manera la informació deixarà de ser pública. El Google encara guardarà un temps la informació perquè té la seva memòria cau, però en unes setmanes desapareixerà.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,

    D'acord. Ja hem fet el canvi. Moltes gràcies

    Salutacions

    Rodrigo

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right