Fòrum de dubtes-NODES (històric)

alta escola

alta escola

per Dolors Torres Fernández -
Nombre de respostes: 3

Estem intentant entar a l'espai agora noodes amb el codi de centre i usuari xtec. No hi ha hagut manera. Llavors he enviat un correu per generar una nova contrasenya, però aquest correu amb les noves dades no ens arriba al gmail.... què podem fer????

 

Gràcies

Escola Turó Can Mates

 

En resposta a Dolors Torres Fernández

Re: alta escola

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Dolors,

per demanar l'alta a Àgora-Nodes heu de seguir els passos que trobareu a aquesta notícia: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=55425

En el cas que us quedeu aturats en el primer punt (accés amb l'usuari i contrasenya del centre) haureu de demanar un recordatori de contrasenya (http://aplitic.xtec.cat/pls/duplicats/inici) ja que nosaltres no us ho podem solucionar.

Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: alta escola

per David Atzet -

Hola a tothom,

primer que res em presento. Sóc en David de la SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada i m'afegeixo a les felicitacions pel que fa a l'entorn. El problema és que ens vam donar d'alta la setmana passada i encara no hi hem pogut accedir. Sabeu el temps que triga a ser operatiu l'entorn després de sol·licitar l'alta?

Gràcies de nou i fins aviat

En resposta a David Atzet

Re: alta escola

per JAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola David, 

Estem pendents d'una ampliació que no depèn de nosaltres. De moment hem donat d'alta tots els centres que van demanar Nodes abans del 19 de setembre. Calculem que podem tenir tots els nodes actius i operatius aquesta setmana o principis de la següent com a molt tard.

Rebreu un correu amb totes les dades per començar amb el vostre espai. 

Salutacions cordials, 
Xavi