Fòrum de dubtes-NODES (històric)

VISUALITZACIÓ DE CARRUSSEL

VISUALITZACIÓ DE CARRUSSEL

per JORDI PEDROLA ESCRIBA -
Nombre de respostes: 2

He fet 2 notícies amb carrussel. Ho he fet de la mateixa manera, però mentre una es veu perfectament (SIMULACRE BOMBERS), l'altra no hi ha manera (VISITA BOMBERS), tot i que quan entres dins l'entrada sí que es veuen les fotos.

Us passo l'enllaç per si em podeu ajudar:

http://agora.xtec.cat/ceip-batea/

D'altra banda, m'agradaria saber si hi ha alguna manera que les fotos dels articles es vegin més grans. Aquestes fotos de les 2 entrades que comento es veuen molt petites, tot i ser més grans

 

En resposta a JORDI PEDROLA ESCRIBA

Re: VISUALITZACIÓ DE CARRUSSEL

per Xavier Meler -

Hola Jordi,

No hi ha cap error.

Per visualitzar directament un carrusel dins d'un resum d'un article a portada, has de marcar la casella Mostra el contingut sencer. A la segona noticia ho tenies marcat però a la primera no.

Les fotos s'adapten a les proporcions del carrusel i l'espai disponible. A la segona noticia tenies molt poc espai i per això les fotos es mostraven tan petites. Ara veuràs que al primer article, les fotos es mostren millor. 

No s'aprofita tot l'espai perquè per defecte el carrusel manté les proporcions de les fotos. Hi ha un mode al carrusel en el paràmetre Comportament de la imatge que permet ajustar més la foto. És la opció Retalla per ajustar. Si la foto té unes proporcions semblants a l'espai disponible fa un ajustament prou bo. En general, us recomano que proveu aquesta opció primer. Normalment, els resultats són prou bons.  

Moníssima aquesta notícia dels bombers ;)

Salutacions,

En resposta a JORDI PEDROLA ESCRIBA

Re: VISUALITZACIÓ DE CARRUSSEL

per Xavier Meler -

Una cosa més Jordi, si vols les fotos més grans hauràs de fer un carrusel amb una bona alçada. Veig que has fet carrusels de només 200px d'alçada. El carrusel ajusta les fotos a aquesta alçada màxima. Si a més a més, la foto és vertical, doncs la imatge queda molt petita.