Error configuració

Error configuració

per Llar d'infants Cucut . -
Nombre de respostes: 4

Bon dia, 

Estic intentant configurar la pàgina i no entenc que ha passat ja que abans em sortia el calendari i publicacions i ara em surten els membres quan entro com administrador o bé em demana el codi de validació quan entro com a visitant.

Ara la pàgina principal és la web de l'escola /membres. 

Gràcies

https://agora.xtec.cat/eei-elcucut-angles

En resposta a Llar d'infants Cucut .

Re: Error configuració

per ANTONI GINARD LLADO -

     Bon dia,

La pàgina d'inici estava configurada per carregar la pàgina que mostra l'activitat de la xarxa social. Com que aquesta part de la web és privada, això provoca que la pàgina inicial redirigeixi a la pàgina d'entrada (login). Per una altra banda, la pàgina d'inici buida havia desaparegut i l'hem tornada a crear. També hem buidat la pàgina anomenada Pàgines d'inici, perquè la seva funció és ser l'arrel de l'arbre on pengen les possibles pàgines d'inici.

Després hem configurat la pàgina nova buida per fer que es carregui en visitar la portada. Això es fa des del configurador que apareix en clicar a l'enllaç Personalitza de la barra superior de color negre de la portada:


I per últim, em editat els dos darrers articles per afegir-los a la categoria Portada. La pàgina inicial mostra els darrers articles que pertanyen a aquesta categoria. En cas que no n'hi hagi cap (com era el vostre cas), la pantalla apareixerà en blanc i només es mostrarà la capçalera i el peu.

Si ens expliques els canvis que volies fer, et podem donar un cop de mà.


Salutacions i bon any!

Toni Ginard
Equip Àgora


En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Error configuració

per Llar d'infants Cucut . -
Tinc un altre problema...En el menú de dalt a la dreta on hi tinc: instagram, afa, cerca, menjador, preinscripcions i menú...Si clico sobre preinscripcions directament des del menú de dalt em demana codi si entro com a visitant i si entro com administrador amb surt el codi...En canvi si vaig directe al menú (tb dalt a la dreta) i obro les diferents opcions l'apartat de preinscripcions i matrícules es visualitza correctament. Em podeu dir on tinc l'error?
Gràcies. https://agora.xtec.cat/eei-elcucut-angles/
En resposta a Llar d'infants Cucut .

Re: Error configuració

per ANTONI GINARD LLADO -
Bon dia,

Quan es crea un contingut al Nodes (una pàgina, un article o qualsevol altre), s'hi pot accedir mitjançant dos URL: el d'edició i el de visualització. Quan ets al tauler d'administració (des d'on es creen els continguts i es configura el web), s'utilitzen els enllaços d'edició. Els reconeixeràs perquè comencen per https://agora.xtec.cat/eei-elcucut-angles/wp-admin/.

Però els visitants de la web, que no tenen usuari i contrasenya, no poden accedir als enllaços d'edició, sinó que han d'utilitzar els enllaços de visualització que, a diferència dels d'edició, no contenen el /wp-admin/. Quan estàs creant un contingut veuràs que davall el títol del contingut apareix el text Enllaç permanent, que va seguit d'un URL. Aquest URL és l'enllaç de visualització:



L'enllaç de visualització, o enllaç permanent, és el que has d'utilitzar en el menú per tal que els visitants puguin accedir al contingut sense haver d'entrar (introduir usuari i contrasenya).

Si ho mires ara, veuràs que ho tens canviat.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora