peticions per millorar el web

peticions per millorar el web

per MARIA MIR FIGUERAS -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Us torno a fer aquestes peticions. Em vau dir que ho traslladàveu a Cultura digital. Ens agradaria saber si s'han tingut en compte. Si cal ens podem adreçar directament a qui correspongui atendre aquesta petició.


- fer més fàcil l'ordenació dels articles, que no s'hagi d'estar canviant la data de l'article, que es puguin arrossegar per col·locar-los on vulguem. 

- que els articles es puguin programar: aparèixer i desaparèixer segons la data programada.

- deixar escollir els colors del web d'una paleta de colors, i que automàticament tot el web es configuri amb els colors escollits. Ens agradaria que el web tingués els colors del nostre logo, i així el web s'identificaria ràpidament amb el centre. 

- les graelles no es visualitzen bé a la versió mòbil.

- al menús desplegables, s'hauria de poder clicar sobre la paraula, no haver de fer clic sobre la fletxeta

- a la versió mòbil s'hauria de millorar el menú desplegable, es veu molt petit (ens va quedar petit quan vam aconseguir solucionar un problema a la versió d'ordinador). Adjunto captura:

versió mòbil

Moltes gràcies,

Maria


En resposta a MARIA MIR FIGUERAS

Re: peticions per millorar el web

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola, Maria,

No tenim cap resposta oficial, però hi ha algunes coses que voldria comentar-te d'alguns dels punts que indiques:

- La programació d'articles que s'està plantejant és la pròpia del WordPress que, de moment, només permet publicar articles (no desfer la publicació).

- La lliure elecció dels colors és una eina molt perillosa perquè pot donar com a resultat (i, de fet, passa) llocs web amb combinacions molt desafortunades. En aquest sentit, s'està tenint en compte la necessitat de personalitzar els colors a la vegada que s'evitin llocs web amb aspectes molt deficients.

- Si per graelles hem d'entendre taules HTML, en aquest cas hi ha poca cosa a fer. Per definició, les taules no són responsives i no s'adapten bé a les pantalles petites.

- En els menús desplegables ja hauria de ser possible clicar sobre les paraules. Si no és així, si us plau, indica'ns un cas per a que el revisem.

- En el cas de la captura, els textos es veuen petits degut a un CSS personalitzat que teniu al vostre Nodes. Si l'esborreu es veurà bé. Es tracta d'aquest fragment de codi:

@media screen and (max-width: 1200px) {
    .menu-item-depth-0 > a {
    padding: 0 0.7vw;
    font-size: 1.6vw;
    }
    .menu-header ul.menu-principal {
      padding: 0px !important;
      width: 100%;
  }
}

No l'hem esborrat perquè no sabem per quin motiu el vàreu afegir.


Salutacions i bon any!

Toni Ginard
Equip Àgora