Donar de baixa una web antiga.

Donar de baixa una web antiga.

per Llar d'infants Cucut . -
Nombre de respostes: 1

Des de fa setmanes tenia problemes amb la web antiga del nostre centre ( http://www.xtec.cat/eei-elcucut-angles/ ), no puc penjar ni despenjar res amb el filezilla pq em dona error d'autenticació. Després de buscar solucions mitjançant els suports TIC i no trobar-ne cal que resolgués la incidència, vaig decidir fer la web nova ( https://agora.xtec.cat/eei-elcucut-angles/ ). El problema està que ara voldria esborrar l'antiga i no sé com fer-ho pq no puc penjar ni despenjar res amb el filezilla. Des del suport TIC em diuen: "Resol. Indiquem que aquesta pàgina es donarà de baixa automàticament", però d'això ja fa molt dies i encara continua allà.

Em podríeu dir com es pot solucionar?.

Gràcies per la vostra immediatesa.


En resposta a Llar d'infants Cucut .

Re: Donar de baixa una web antiga.

per ANTONI GINARD LLADO -

Bon dia,

Sabem que està previst tancar les pàgines estàtiques de la XTEC, però no en coneixem el calendari. La resposta de que "es donarà de baixa automàticament" és correcta, però és possible que no sigui en breu.

Pel que fa a l'accés, la teoria és que s'hi pot accedir via SFTP (FTP encriptat) amb el Filezilla. L'amfitrió és xtec.cat i les dades d'accés haurien de ser el codi de centre (amb lletra) i la contrasenya del centre. Si amb aquesta informació no hi pots accedir, et suggereixo obrir un tiquet al SAU.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora