Crear esdeveniments al calendari + fletxa per passar al tema següent

Crear esdeveniments al calendari + fletxa per passar al tema següent

per JOSE SULLER ROCA -
Nombre de respostes: 1

hola

Amb la nova versió de Moodle, quan volem crear un esdeveniment al calendari, cada cop hem de sel-lecionar del desplegable a quin curs volem posar l'esdeveniment. Si tenim vàrios cursos, és una pérdua de temps haver d'estar buscant el curs. Amb l'anterior Moodle, per defecte, ens ficava l'esdeveniment al curs des del qual estàvem creant l'esdeveniment. Per exemple, si estava dins del meu curs B2.2 anglès i creava un esdeveniment de curs, per defecte el calendari de Moodle ja suposava que aquell esdeveniment era pel meu curs B2.2 i no havia de buscar el curs B2.2 desplegant tots els cursos que tinc.

Hi ha alguna manera de posar que, per defecte, Moodle et posi un esdeveniment de calendari al curs on estàs (sense haver de buscar el curs del llistat de tots els cursos que tinc-com es feia amb l'anterior Moodle)?

No sé si m'explico. Us adjunto una captura d'això que ens passa a tots els cursos i a tots els professors al nostre Moodle

https://agora-eoi.xtec.cat/eoitarragona/moodle/


 

Ja em direu a veure si hi ha alguna manera perquè els calendaris funcionin com a l'anterior Moodle.

Aprofito també per saber si hi ha alguna manera de poder activar la fletxa que teníem abans per passar a un altra tema sense anar a l'índex de l'esquerra? (com a l'anterior Moodle). Ara sembla que hem de desplegar l'index si simplement volem passar del tema 1 al 2, etc.

Us adjunto captura del final d'un bloc (on abans hi havia una fletxa per passar al tema següent, ara no hi ha res). Es pot posar com estava abans?


Ja em direu alguna cosa

Moltes gràcies

Salutacions

Josep Suller

EOI Tarragona


En resposta a JOSE SULLER ROCA

Re: Crear esdeveniments al calendari + fletxa per passar al tema següent

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Josep,

això del calendari és un error que Moodle ja té registrat i està en vies de resolució, pots fer-ne el seguiment en aquest enllaç: https://tracker.moodle.org/browse/MDL-78850

Pel que fa a la navegació entre seccions no hem trobat que ho estiguin revisant, sembla que al nou Moodle s'espera que la navegació entre temes sigui tal com dius tu, mitjançant l'índex del curs. El que sí que hem vist és que estan treballant en la recuperació de l'enllaç per a navegar entre activitats.

Fins ara,

Mònica