Edició d'una Escala

Edició d'una Escala

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

Al moodle tenim creada una escala per avaluar les tasques, journals, glossaris... que realitzen els alumnes. Amb el canvi de Decret d'educació bàsica i de cara al curs vinent, canviarà un dels graus d'assoliment, on teníem NA ara haurem de posar EPA, és a dir En procés d'Assoliment. 

Actualment al nostre moodle l'escala anomenada  "Grau d'Assoliment de les Competències" és: NP-NA-AS-AN-AE. De cara al curs vinent hauria de ser: NP-EPA-AS-AN-AE. Per no haver de fer una nova escala i haver de canviar l'escala a milers de tasques volem saber si ens podeu donar permís per editar les escales un cop creades, si això no és possible perquè un cop utilitzada l'escala ja no es pot editar, volem saber  si teniu alguna solució per tal que de cara al curs vinent l'escala s'actualitzi de manera automàtica quan reiniciem els cursos.


ESCALA

GRÀCIES

En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Edició d'una Escala

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola,
mirarem si és possible fer aquest canvi al vostre Moodle directament a la base de dades, d'aquesta manera no caldria que modifiqueu els cursos, això sí, els cursos antics quan féssim el canvi, passarien a tenir la nova nomenclatura en comptes de l'antiga. Us diem alguna cosa en quant ho provem.

Fins ara,
Mònica