Connectors a Moodle

Connectors a Moodle

per NATALIA LUJAN GOMEZ -
Nombre de respostes: 5

Bon dia. Al nostre centre estem fent la formació interna de l'EDC i en alguna activitat ens demanen fer retroacció amb comentaris orals. La qüestió és que no podem "activar" els comentaris orals en Moodle (no apareix res a CONNECTORS). Potser està relacionat amb què tenim una versió antiga de Moodle? Com ho podem solucionar?

Gràcies

En resposta a NATALIA LUJAN GOMEZ

Re: Connectors a Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Natàlia,
a quin Moodle esteu fent la formació? els Moodle d'Àgora estan a la darrera versió de Moodle, la 3.11. Sense veure el curs i les indicacions concretes no sabem ben bé que us estan demanat, però segurament el que us demanen és que feu servir el botó d'enregistrament d'àudio del l'editor de text. Ho trobareu explicat en aquesta PMF: Com afegeixo el botó d'enregistrament d'àudio a la barra d'eines de l'Atto? Tingueu en compte que cal accedir amb l'usuari "admin" per fer aquest canvi.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Connectors a Moodle

per JOSEP MARIA BERTRANS COSTA -
Bon tarda
Nosaltres tenim el mateix problema. Nosaltres fem servir el Moodle del Departament i si entrem com a Administrador i anem a Connectors, no ens apareix cap apartat d'Editors de Text i no trobem com arribar fins al Editor HTML Atto. No podem seguir els passos que ens indica la PMF per activar el micròfon.

Moltes gràcies

Josep Maria Bertrans
Institut Taradell
En resposta a JOSEP MARIA BERTRANS COSTA

Re: Connectors a Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Josep Maria,
heu d'accedir amb l'usuari "admin", si accediu amb un usuari gestor/a no podreu configurar-ho. Hem accedit al vostre Moodle i veiem que fa més de 200 dies que no accediu amb aquest usuari. Si no recordeu la contrasenya d'accés podeu demanar una recuperació de la mateixa seguint les instruccions que trobareu en aquesta PMF: Com demano la restauració de la contrasenya de l'usuari "admin" d'un servei d'Àgora?

Fins ara,
Mònica