Fòrum Àgora-MOODLE

No és possible afegir activitats ni recursos. Subíndex als qüestionaris?

No és possible afegir activitats ni recursos. Subíndex als qüestionaris?

per NICOLAU SAGRERA CASTELLS -
Nombre de respostes: 1

Al Moodle no es poden afegir activitats i recursos nous. Et deixa fer-ho tot i quan deses el que has fet et treu fins l'inici i no ha gravat res.

Els cursos on he provat són:

Per altra banda, seria interessant poder escriure respostes amb subíndexs en els qüestionaris (sobretot per a la Química), però no ho he aconseguit d'una forma prou simple. Pretendre que els alumnes facin servir el llenguatge html en una prova és massa demanar.

En resposta a NICOLAU SAGRERA CASTELLS

Re: No és possible afegir activitats ni recursos. Subíndex als qüestionaris?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Nicolau,
el problema amb les activitats el podeu resoldre configurant el bloc Menú principal perquè només es vegi a la portada i no a tot el lloc. Ho trobaràs explicat també en aquest altre fil: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=155118#p522173. Vam veure que és un error de Moodle i ja el vam reportar.

Pel que fa als qüestionaris, si les preguntes són de resposta breu, no es mostra l'editor de text i per tant, no és possible fer servir l'editor per posar superíndex o subíndex a les respostes. Hem estat mirant a veure si trobàvem alguna alternativa senzilla però no l'hem trobada, a veure si algun company ens pot ajudar o donar alguna idea.

Fins ara,
Mònica