Vés al contingut principal
Requisits de compleció

Dissenyem casa nostra amb Sweet Home 3D

1. Presentació

 Amb el Sweet Home 3D podem dibuixar i dissenyar el nostre habitatge. És interessant conèixer aquesta eina, ja que és gratuïta i està a l'abast de tothom. A través de les activitats descobrireu què és el que fa aquest programa. 

2. Activitats

Abans de començar a fer activitats cal començar llegir-se el llibre del Moodle, "Dissenyem amb el Sweet Home 3D" i també l'encàrrec de feina "Projecte M1P2" que ens parlarà del projecte que hem de realitzar, "Dissenyem casa nostra amb el Sweet Home 3D".

Comencem a fer les activitats i anem avançant segons les condicions de complexió (segons el pla de treball). Les activitats necessiten correcció del professor per poder avançar. Les activitats són del tipus de presentació d'un fitxer (pdf).

El projecte es fa de forma paral·lela a les activitats, és per això que durant el tema és necessari tenir-lo present i anar avançant i aprofitant el temps que us doni el vostre professor per posar en comú les tasques d'aquest.

Al final heu de presentar un portfoli i entrar al fòrum per exposar als altres el que heu fet i fer dues entrades individuals per valorar l'activitat dels altres grups.


3. Pla de Treball

Mòdul 1: L’Habitatge – Dissenyem casa nostra amb Sweet Home 3D.

Id

Activitat

Descripció

Quins objectius treballaràs?

Agrupament

Tipologia

Temps

A1

Dissenyem les parets d’una aula d’institut.

Després de fer un croquis de l’aula, entrem al 3D Home i construïm parets.

Elements que condicionen el disseny d’un habitatge: situació, característiques bàsiques, necessitats dels usuaris, estètica.

Grup (2)

Fitxer

1

A2

Col·loquem portes, finestres, taules, cadires i PDI.

A1 ha d’estar assolida.

Amb croquis de les mides, entrem a l’aula en 3D i incorporem les finestres, mobles, taules i cadires.

Grup (2)

Fitxer

1 + 1

A3

A la planta de dalt tenim un taller de tecnologia.

A2 ha d’estar assolida.

Seguint amb el fitxer, introduïm un nivell nou amb la distribució d’una aula de tecnologia.

Grup (2)

Fitxer

2 + 1

A4

Entrega el portfoli del projecte M1P2.

Projecte M1P2 – LLEGIT

Tasca creada per a penjar el document del projecte, ben formatat i complet. Encara que el projecte és en grup, el document s’entrega individualment.

Els continguts del mòdul

Grup (4)

Fitxer

3 + 3

M1P2

Dissenyem casa nostra amb Sweet Home 3D.

A4 completada

Tasca creada per a penjar el document del projecte, ben formatat i complet. Encara que el projecte és en grup, el document s’entrega individualment.

Els continguts del mòdul

Grup (4)

Individual

Fòrum

1 + 1

Taula - Distribució de les tasques corresponents al llibre “Dissenyem casa nostra amb el Sweet Home 3D”. En verd és la dedicació recomanada a casa. En negre la dedicació recomanada a l’aula. En vermell la complexió de les activitats.

4. Objectius d'aprenentatge

 * Dissenyar les parets amb el programa.

* Col·locar finestres, portes i mobiliari característic de l'aula.

* Distribuir una aula de tecnologia a una segona planta.

* Dissenyar un habitatge amb la distribució que demana la cèdula d'habitabilitat, introduint el mobiliari bàsic per poder viure. 

5. Avaluació

 L'avaluació és continuada, així que tot el que feu es valora. Les activitats d'aquest tema tenen un pes sobre el total de la nota del 10%, el projecte un 12% i l'actitud un 3%. El tema representa el 25% de la nota sobre el total del trimestre. A la guia teniu la fórmula de càlcul.

Darrera modificació: dimarts, 15 de setembre 2020, 13:46