Notícies del lloc

Cursos preparatoris per a l'obtenció dels certificats dels nivells B1 i B2 d'anglès en conveni amb l'Escola Oficial d'idiomes de Badalona

per Institut B7 -

L’EOI Badalona ens ofereix cursos de preparació per a les proves de certificació de B1 d’anglès de les Escoles Oficials d’Idiomes en el nostre institut i per al nostre alumnat a partir de 15 anys (o que els compleixi durant l'any 2022), que tingui un nivell intermedi B1 d’anglès i vulgui obtenir un certificat d’aquest nivell. La preparació de la certificació del B2.1 i B2.2 es realitza a l'EOI i també hi té accés l'alumnat de l'institut Badalona VII.

Prova de nivell: Dimarts 28 de setembre a les 16.30 h a l’EOI Badalona


+ info: http://www.eoibadalona.cat/Publicada la llista de places vacants en Cicles Formatius per a la segona fase d'admissió

per Institut B7 -Cicle mitjà de Gestió administrativa. Llista d'alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició (07/09/2021) 
Informacions i procediment de Matrícula. Cicle mitjà.  

Cicle superior d'Administració i finances. Llista d'alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició (07/09/2021) 
Informacions i procediment de Matrícula. Cicle superior

VACANTS PER A LA SEGONA FASE D’ADMISSIÓ DE CFPM I CFPS (02/09/2021)


Informació
info@institutb7.cat
93 397 85 11

Nou alumnat 1r ESO curs 21-22. Informació inici de curs

per Institut B7 -

Benvolgudes famílies, en el vídeo anterior i els següents enllaços trobareu tota la informació necessària per a l'inici de curs pel nou alumnat de 1r d'ESO. Podeu consultar tota aquesta informació i més en l'apartat famílies d'aquesta mateixa web.

- Calendari curs 21-22

- Llibres de text

- Ordinadors portàtils

Per qualsevol dubte adreceu-vos a:

Telèfon fixe: 93 397 85 11 (trucades)

Correu electrònic: noualumnat@institutb7.cat

TPVescola: Sistema per a pagaments i comunicació amb les famílies

per Institut B7 -

A través de la plataforma TPVescola les famílies reben les notificacions i fan el pagament de les quotes de les activitats acadèmiques a través de passarel.la electrònica.

L'aplicació facilita la comunicació centre-famílies, redueix el cost de les operacions bancàries i simplifica els processos de gestió de pagaments i devolucions en cas d'anul·lació.

Si encara no ho heu fet, podeu seguir aquestes instruccions per a instal·lar-vos l'App al mòbil, identificar-vos amb les credencials que us faciliti el Centre, enregistrar la vostra signatura i activar les notificacions. També hi trobareu els manuals d'ús de l'APP i de la web en vídeo i PDF.

Informació
info@institutb7.cat

Darrer número de la revista Skapa't

per Institut B7 -


Compartim amb vosaltres el darrer número de l’Skapa’t que ha sortit tot i les dificultats d'aquest final de curs.
Inclou els millors escrits del Certamen Literari de Sant Jordi.
Lectures especials per un estiu molt especial.

Bon estiu i bones vacances!

Temes anteriors...