Notícies del lloc

Campanya 1 origami, 1€

per Institut B7 -

Com hem fet els darrers anys, des del Departament Artístic ens hem organitzat per participar en la campanya "1 origami, 1€". Per cada grua d'origami (papiroflèxia) que fem, la Mútua General de Catalunya dona 1€ a la Marató de TV3.

Entre tots i totes ho hem aconseguit!!

Aquest curs ens hem proposat el repte de superar el rècord de 626 grues de l'any passat i ho hem aconseguit amb escreix. Entre tot l'alumnat de 1r i 2n d'ESO, com exercici de classe i la resta de la comunitat educativa que ha volgut afegir-se a la iniciativa, hem aconseguit fer un total de 895 grues d'origami que es transformaran en 895 € que es destinaran a la Marató de TV3.

Com som Escola Verda, per fer les grues hem reutilitzat tota mena de papers, aconseguint una bona varietat de colors i mides. Totes aquestes grues les podreu trobar en la decoració de Nadal del nostre centre.

No deixeu de mirar les fotos!!!

Album1 - Album2

Moltes gràcies!Coreo del taller de música de 1ESOD

per Institut B7 -

L'alumnat de 1r d'ESO D acabem aquest primer trimestre ballant aquesta genial coreografia que ens ha preparat la nostra tutora Diana de la cançó 'Tu conmigo, yo contigo'. Nosaltres ens ho hem passat genial, esperem que us agradi.

Bon Nadal!!

L'arbre (fractal) de Nadal

per Institut B7 -

Des del taller de Matemàtiques de 3rC us volem desitjar un bon Nadal i esperem que us agradi l’arbre que hem fet seguint la estructura del fractal de Sierpinski en 3d.


Bones festes!!!

Jornada Empreses + FP Dual

per Institut B7 -


El passat dijous, 10 de desembre va tenir lloc la Jornada per a la captació d'empreses col·laboradores amb l'FP Dual. Una jornada finançada pel Fons Social Europeu i el Ministeri d'Educació i Formació Professional.

En aquesta jornada es va presentar el vídeo promocional i es va fer una explicació sobre els aspectes més rellevants de l'FP Dual.

Des del centre valorem molt positivament la jornada i volem agrair l'assistència de les empreses a la jornada formativa, així com als tutors de les FCT's, al caps de departament d'Administració i d'Informàtica i al coordinador de l'FP del nostre centre.

Link del vídeo promocional

Galeria de fotos de la Jornada


Taller de Gestió Emocional

per Institut B7 -


En aquest inici de curs tant atípic en el que la distància interpersonal juga un paper bàsic per la nostra salut, hem volgut oferir al nostre alumnat de 1r i 2n d'ESO un 'Taller de gestió Emocional', convençuts que del benestar emocional en depenen els aprenentatges.

Aquest taller forma part del Pla d'Acció Tutorial del centre i està finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc del Programa operatiu d’ocupació, formació i educació de l’FSE 2014-2020 (POEFA)


Jornada telemàtica informativa sobre la FP Dual

per Institut B7 -


El dia 10 de desembre a les 16.30 hores, amb el suport del Fons Social Europeutindrà lloc una Jornada telemàtica informativa sobre la FP Dual, especialment adreçada a Empreses.

La FP Dual és una modalitat formativa amb importants avantatges per a empreses, estudiants i centres educatius.

El nostre centre ofereix a les empreses la possibilitat de participar en aquesta modalitat d’FP, incorporant alumnat que cursa cicles formatius de grau mitjà (gestió administrativa i sistemes microinformàtics i xarxes) i  de grau superior (administració i finances).

Per a assistir-hi, contacteu amb el centre a través el correu electrònic iesb7@xtec.cat


El Gran Recapte 2020

per Institut B7 -

Els alumnes de 4t d’ESO estem treballant el Servei Comunitari dins l’assignatura de Cultura i Valors Ètics. La classe de 4t D hem fet recerca sobre el Gran Recapte d’aquest any i ens hem compromès a difondre aquesta causa.

El Gran Recapte és una campanya per recollir diners i menjar per als Bancs dels Aliments. A Catalunya diferents entitats recullen productes d’alimentació bàsica com la llet, l’oli o les conserves i els reparteixen entre la gent més necessitada.

Aquest any, a causa de la situació de la COVID 19 ha augmentat la taxa de persones en risc d’exclusió i per tant pujarà la demanda d’aliments. Es calcula que es necessitaran 6 milions de quilos d’aliments per fer front a les necessitats generades per la pandèmia. Avui més que mai necessitem que cadascú aporti el seu granet de sorra a aquesta acció solidària, que enguany es realitzarà majoritàriament en un format online.

Del 16 de novembre al 16 de desembre podeu fer donacions online a

www.granrecapteonline.com

Del 16 al 21 de novembre podeu fer donacions virtuals a alguns supermercats.

Us animem a col·laborar amb aquesta campanya fent un donatiu i difonent-la a les vostres xarxes socials.


Homenatge a Quino

per Institut B7 -

 

L'alumnat del taller de còmic de 3r ESO ha volgut retre homenatge a Quino, pare dels personatges de l'univers Mafalda. L'escala principal s'ha convertit, un cop més, en sala d'exposicions per acollir reproduccions a gran format de les tires més emblemàtiques del dibuixant argentí, recentment desaparegut.

Hort de tardor

per Institut B7 -


Acabades les vacances i amb els darrers raigs de sol de l'estiu, l'hort de l'institut recupera la seva vitalitat. Aquestes darreres setmanes són les especies de tardor les que cobren protagonisme. Els i les alumnes del SIEI estan experimentant un model d'hort modular fet amb els bidons buits de l'alcohol que es fa servir per desinfectar les taules de les aules. Reutilització, sostenibilitat i productes de km 0.

Galeria...

Temes anteriors...