El control de maduració realitzat aquest passat dimarts, 21 d’agost de 2018, pels alumnes Aleix Julià, Andreu Martí, Quique Molist, Nil Olivella, Dídac Ramon, Dídac Ventura, i Maria Verdugo ha permès obtenir els següents resultats:
|
Pes 100 baies (g) |
ºGP (% etanol) |
ATS (g H2SO4/L) |
pH |
Absorvància l=520 nm |
Índex Polifenols (IP) |
Cabernet Franc (nou) |
134,5 |
11,5 |
4,7 |
3,3 |
|
|
Cabernet Franc (vell) |
166,5 |
10,4 |
5,2 |
3,2 |
|
|
Cabernet Sauvignon (nou) |
120,3 |
10,3 |
6,6 |
3,1 |
|
|
Cabernet Sauvignon (nou) |
109,4 |
10,8 |
4,2 |
3,1 |
|
|
Chenin |
154,2 |
11,3 |
4,4 |
3,3 |
|
|
Macabeu |
164,9 |
9,3 |
4,2 |
3,1 |
|
|
Merlot (jove) |
107,6 |
11,0 |
3,8 |
3,4 |
|
|
Merlot (vell) |
109,9 |
12,6 |
4,4 |
3,3 |
0,4 |
9,0 |
Merlot |
138,0 |
11,7 |
4,8 |
3,3 |
|
|
Moscatell gra petit |
200,3 |
12,0 |
3,0 |
3,6 |
|
|
Syrah |
175,7 |
11,8 |
4,7 |
3,4 |
0,4 |
13,3 |
Tempranillo blanc |
167,3 |
10,3 |
4,7 |
3,4 |
|
|
Xarel·lo (jove) |
244,3 |
10,3 |
4,8 |
3,1 |
|
|
Xarel·lo (vell) |
182,4 |
9,0 |
6,1 |
3,1 |
|
|
Xarel·lo |
138,3 |
9,3 |
6,5 |
3,1 |
|
|
El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.
A la imatge els mateixos raïms de Chardonnay i
Syrah de la setmana passada.