SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

per Jordi Nolla -
Nombre de respostes: 0

Avui, dimarts 28 d’agost de 2018, s’ha realitzat el sisè control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Oriol Carbó, Eloi Marcé, Gerard Suriol i Cam Suriol.

Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:

 

 

Pes de 100 baies (g)

Graus Probables  (ºGP, % etanol)

Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L)

pH

Cabernet Franc (jove)

177,7

12,1

3,2

3,5

Cabernet Franc (vell)

177,6

11,1

4,7

3,3

Cabernet Sauvignon (jove)

118,3

10,4

4,5

3,3

Cabernet Sauvignon (vell)

186,3

11,1

4,9

3,3

Merlot (jove)

135,5

11,4

3,1

3,6

Merlot (vell)

174,9

12,4

3,4

4,2

Xarel·lo (jove)

205,3

11,1

3,7

3,4

Xarel·lo (vell)

166,5

10,4

5,0

3,3