El dia 22 d’agost es va portar a terme el 4t control de maduració per part del alumnes: Anna Perez, Aleix Martinez, Francisco Zapata, Tomás Mercader, Adrian Rueda i Álvaro Fernández
Els resultats analítics van ser els següents:
Varietat |
|
Pes 100 baies (g) |
ºBrix (% sacarosa m/m) T=20ºC |
GAP (etanol probable % V/V) |
ATS (g H2SO4/L most) |
pH |
Cabernet eidos EA |
114,3 |
23,9 |
14,1 |
3,1 |
3,7 |
|
Cabernet franc EA |
80,1 |
20,4 |
11,7 |
3,5 |
3,3 |
|
Cabernet sauvignon EA |
55,8 |
17,4 |
9,6 |
3,9 |
3,2 |
|
Garnatxa EA |
136,3 |
22,7 |
13,3 |
3,5 |
3,2 |
|
Malvasia de Sitges EA |
100,2 |
21,8 |
12,6 |
6,4 |
2,9 |
|
Merlot EA |
90,4 |
25,4 |
15,11 |
4,1 |
3,5 |
|
Moneo EA |
103,7 |
23,4 |
13,9 |
3,1 |
3,4 |
|
Muscat EA |
117,8 |
25,8 |
15,3 |
2,3 |
3,7 |
|
Syrah EA |
93,2 |
26,6 |
16,3 |
3,3 |
3,3 |
|
Ull de llebre blanc EA |
114,2 |
21,8 |
12,6 |
3,4 |
3,3 |
|
Petit cabernet EA |
120,2 |
24,9 |
14,9 |
3,3 |
3,6 |
|
Ull de llebre EA |
104,2 |
23,1 |
13,8 |
2,8 |
3,6 |
El dia 29 d’agost es va portar a terme el 5è control de maduració per part del alumnes: Biel Llopart, Adrià Caler i Raúl Serrano
Els resultats analítics van ser els següents:
Varietat |
|
Pes 100 baies (g) |
ºBrix (% sacarosa m/m) T=20ºC |
GAP (etanol probable % V/V) |
ATS (g H2SO4/L most) |
pH |
Cabernet eidos EA |
121,5 |
25,6 |
15,2 |
2,3 |
4,0 |
|
Cabernet franc EA |
76,9 |
23,1 |
13,5 |
2,9 |
3,5 |
|
Cabernet sauvignon EA |
63,6 |
23,5 |
13,8 |
3,5 |
3,4 |
|
Ull de llebre blanc EA |
127,7 |
22,4 |
13,0 |
2,6 |
3,6 |
|
Ull de llebre EA |
138,8 |
23,5 |
13,9 |
2,3 |
3,8 |