4t i 5è CONTROL DE MADURACIÓ 2023

4t i 5è CONTROL DE MADURACIÓ 2023

per Cristina Casar -
Nombre de respostes: 0

El dia 22 d’agost es va portar a terme el 4t control de maduració per part del alumnes: Anna Perez, Aleix Martinez, Francisco Zapata, Tomás Mercader, Adrian Rueda i Álvaro Fernández

 Els resultats analítics van ser els següents:

Varietat

 

Pes 100 baies (g)

ºBrix (% sacarosa m/m) T=20ºC

GAP  (etanol probable % V/V)

ATS (g H2SO4/L most)

pH

Cabernet eidos EA

      114,3  

           23,9  

               14,1  

                  3,1 

3,7   

Cabernet franc EA

      80,1  

           20,4  

               11,7  

                  3,5  

                    3,3  

Cabernet sauvignon EA

      55,8  

           17,4  

               9,6  

                  3,9  

                   3,2  

Garnatxa EA

      136,3  

           22,7  

               13,3  

                  3,5  

                    3,2  

Malvasia de Sitges EA

      100,2  

           21,8  

               12,6  

                  6,4  

                   2,9  

Merlot EA

          90,4  

           25,4  

               15,11  

                  4,1  

                   3,5  

Moneo EA

        103,7  

           23,4  

               13,9  

                  3,1  

                   3,4  

Muscat EA

      117,8  

           25,8  

               15,3  

                  2,3  

                   3,7  

Syrah EA

      93,2  

           26,6  

               16,3  

                  3,3  

                   3,3  

Ull de llebre blanc EA

      114,2  

           21,8  

               12,6  

                  3,4  

                   3,3  

Petit cabernet EA

      120,2  

           24,9  

               14,9  

                  3,3  

                     3,6  

Ull de llebre EA

      104,2  

           23,1  

               13,8  

                  2,8  

                   3,6  

 

 

El dia 29 d’agost es va portar a terme el 5è control de maduració per part del alumnes: Biel Llopart, Adrià Caler i Raúl Serrano

 Els resultats analítics van ser els següents:

Varietat

 

Pes 100 baies (g)

ºBrix (% sacarosa m/m) T=20ºC

GAP  (etanol probable % V/V)

ATS (g H2SO4/L most)

pH

Cabernet eidos EA

      121,5  

           25,6  

               15,2  

                  2,3 

4,0   

Cabernet franc EA

      76,9  

           23,1  

               13,5  

                  2,9  

                    3,5  

Cabernet sauvignon EA

      63,6  

           23,5  

               13,8  

                  3,5  

                   3,4  

Ull de llebre blanc EA

      127,7  

           22,4  

               13,0  

                  2,6  

                   3,6  

Ull de llebre EA

      138,8  

           23,5  

               13,9  

                  2,3  

                   3,8