Notícies del lloc

El curs es reprendrà dilluns dia 11 de gener enlloc del dia 8 com a mesura preventiva

per Pau Martin -

Bon dia,

el Departament d'Educació ha anunciat que el proper dia 8 de gener serà festiu en el calendari escolar i que, per tant, la tornada de vacances es farà el dilluns dia 11. 

Segons els experts sanitaris, començar el dia 11 enlloc del 8 és una mesura preventiva que facilitarà que els contagis que s'hagin pogut produir durant el dia de Reis i la seva vigília aflorin amb tots els professionals educatius i alumnes. Allargar les vacances escolars és, a més, una mesura recomanada per la Comissió Europea a tots els estats membres. 

Salut i Bon Nadal!

Bosses solidàries Escoles Agràries

per Pau Martin -

bon dia,

Les Escoles Agràries han creat unes bosses solidàries amb el lema "El món agrari en lluita contra la COVID-19". Tots els diners recollits en la venda d’aquest article aniran destinats a La Marató de TV3 2020, dedicada a la recerca i investigació contra el coronavirus. Podeu comprar la bossa a consergeria per 10€ i, a més, entrareu al sorteig d’un lot de productes de les Escoles Agràries composat per:

·         1 caixa de vi de l'EA Gandesa

·         1 caixa de cava de l'EA Espiells

·         3 ampolles d'oli de l'EA Borges Blanques + 1 pot de safrà 

·         3 pots de mel de l'EAF Sta. Coloma de F.

·         1 lot de productes curats de l'EA Empordà

·         3 sucs de poma de l'EA Alfarràs i l'EA Empordà

·         3 pots de melmelada préssec de l'EA Alfarràs i l'EA Empordà

·         1 pernil

Salut!

bossa solidària

Classes telemàtiques

per Pau Martin -

Bon dia,
el 29 d'octubre es va publicar la resolució SLT/2700/2020 de noves mesures pel brot epidèmic. On s'indica:
  • "Els centres educatius han d'aplicar les mesures (...) per tal de reduir l'assistència presencial d'alumnat d'estudis (...) de cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior."  
D'acord a aquesta instrucció s'ha decidit que un dia per setmana cada grup faci les classes telemàticament i per tant no caldrà que aquell dia vingueu a l'escola. Els dies que els grups NO venen a l'escola i fan docència telemàtica són:

  • dilluns: 2 CFGS Vitivinicultura
  • dimarts: 2 CFGM Olis i vins
  • dimecres: 1 CFGM Olis i vins
  • dijous: 1 CFGS Vitivinicultura
  • divendres: 1 CFGS Màrqueting i publicitat.
Això és aplicable a partir del dia 9 de novembre. Els alumnes de 1 CFGM Olis i vins cullen olives del 9 al 12. En el seu cas prorroguem aquestes mesures una setmana i el primer dia que faran docència telemàtica és el dimecres dia 18.

Aquesta mesura durarà tot el primer trimestre.

Hi ha alguna modificació d'horaris per adaptar-se millor a la nova situació.

Tingueu en compte que l'assistència és obligatòria i es computarà de cara al 20% màxim de faltes d'assistència i les tasques i feines que es posin són obligatòries i avaluables.


salut!


Temes anteriors...