Error en l'accés a la base de dades  Final

  • DEsprés d'haver descarregat la maqueta 2.0 i haver-la pujat a phobos, posteriorment vaig fer els canvis en els diferents fitxer de configuració que explica el manual.
    ARa quan entro, em dona el següent error:

    Aquest lloc web sofreix problemes tècnics relacionats amb l'accés a la base de dades. És possible que siguin deguts a la saturació del servidor, però també poden tenir a veure amb tasques de manteniment al servidor o amb errors a la base de dades del Zikula. Si els problemes no se solucionen en breu, contacteu amb els administradors del servidor i informeu-los del problema.

    Aquest lloc web funciona amb el CMS Zikula, però aquest error no té a veure amb el programari, sinó amb el servidor. Si us plau no contacteu amb els desenvolupadors del Zikula per solucionar-lo, sinó amb els administradors del servidor.

    Si sou l'administrador/a del servidor...
    El Zikula no pot accedir a la base de dades. Assegureu-vos de que les dades de connexió a la base de dades són correctes i comproveu que el servei de la base de dades està funcionant correctament.

    Sabeu si he fet alguna cosa malament o és problema de l'espai phobos?

    Moltes gràcies per endavant
    Joan Llorens
  • Hola Joan,
    Pel que expliques, tinc algun dubte de si has deixat algun pas:
    -Has creat les taules a la base de dades amb la consulta sql?
    -En arranjar el personal_config, has posat bé les dades de connexió? Si és a phobos, el nom de la bd i de l'usuari són el mateix i el nom del servidor depén de si l'espai és personal (myphantom3) o si és de centre (myphantom2). De fet, són les dades que fas servir quan et connectes al phpmyadmin.
    Ja diràs si és una d'aquestes coses. Atentament,
    Joan
  • Hola

    Mea culpa. Una de les dades de connexió no era correcta. Ja està arreglat.
    Gràcies

    Joan

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right