Bateria de dubtes (II):  Final

  • Altres dubtes:

    1.- Sempre que es regenera la llista dels mòduls desapareix el menú superior de l'administrador, com es pot fer per recuperar-lo?

    2.- Al fer una entrada en el menú principal cap a Coppermine amb la URL index.php?module=pnCFG&ref=pnCFG, sempre surt un missatge dient que no la pàgina no existeix.Què tinc que corregir?

    3.-Usuaris
    -Per facilitar la recerca d'usuaris alhora d'enviar un missatge, es poden ordenar per nom o cognom?
    -Cóm es pot saber l'usuari que està connectat?

    4.-Permisos
    En el menú principal he creat un enllaç ?enviament d'una notícia? amb la URL module=news&func=new, (suggeriment d'un fil anterior). Com puc fer per a què els grups administradors o direcció, puguin filtrar les notícies generades per altres usuaris?

    Salutacions i moltes gràcies.
  • Holaketal, contesto el que se:
    1.- Quan regeneres la llista dels moduls es posa l'skin Extralite per defecte i aquest no te el menu superior; ves a configuracio i ho canvies per un altre qualsevol.
    3.- Usuaris
    - un cop t'enregistres a la intranet, al menu - usuaris - grup al que pertany el destinatari - ja surten ordenats alfabeticament pel primer cognom.
    - has de configurar els permisos dels grups que vols que sapiguen qui esta connectat EXEMPLE: Alumnat dpStaffStatus:: :: Lectura

    Espero que et sigui util.

    David, Abrera.
  • Hola,
    1.- Tema regenerar mòduls: he buscat però no he trobat on canviar per defecte el skin Extralite. He provat d'eliminar Extralite però segueix el mateix problema.
    2.- Tema Usuaris: surten ordenats alfabèticament des del tauler d'adminstració- usuaris, però no des del menú principal-usuaris.
    3.- En la versió RC4 està instal·lat el mòdul "dpStaffStatus"?

    Salutacions i moltes gràcies
  • Holaketal de nou.
    1.- Si no vols que el skin Extralite continui donan-te problemes, canvia el contingut de la carpeta amb un client FTP (filezilla, ...). La carpeta esta a: /html/intranet/themes/ExtraLite. Nomes cal que agafis el tema o skin que tens per defecte a la intranet i copiis el contingut dins de la carpeta ExtraLite. D'aquesta manera quan et regeneri com que va a buscar el contingut de la carpeta es trobara amb el que tu li has posat.
    2.- Usuaris: no se que dir-te, a mi si em surten ordenats. Tambe t'he de dir que jo tinc la versio 1.3.
    3.- Doncs he estat remenant i no l'he trobat. Suposo que hi ha un altre modul amb la mateixa funcio pero amb un altre nom.

    David, Abrera.
  • Hola Marc,

    Això de que en regenerar la llista de mòduls et desaparegui el menú d'administració no ho entenc. No m'hi he trobat mai. L'única cosa que se m'ocorre és que la regeneració no estigui funcionant i, en realitat, t'aparegui un missatge d'error. Pot ser?

    Quan parles del mòdun pnCFG suposo que et refereixes al pnCPG, d'integració del Coppermine a la intranet. El que has de provar és si aquest URL et funciona: index.php?module=pnCPG. Si no funciona és que el mòdul no està activat. Per cert, amb la maqueta 2.0 convé que utilitzis la versió 5.01 del mòdul.

    Pel que fa als usuaris, si vols saber quin és el nom d'usuari d'algú el millor és anar a la interfície d'usuari del mòdul iw_users (index.php?module=iw_users). Aquí trobaràs els usuaris llistats per grups. El mòdul dpStaffStatus no es troba disponible a la maqueta 2. Si vols un bloc que et mostri els usuaris connectats, has d'activar el mòdul Members_List i, a continuació, podràs crear un bloc d'aquest mòdul que fa el que vols.

    Per últim, les notícies no es poden filtrar per usuari. Només es poden filtrar per categoria. Per això és important associar sempre una categoria a les notícies. D'altra banda, hi ha una manera de trobar totes les notícies que ha enviat un usuari: el mòdul de cerques (index.php?module=Search).


    Salutacions

    Toni
  • Hola
    No dona cap tipus d'error, únicament desapereix el menú. He provar substituir els fitxers de la carpeta ExtraLite pels de iw_blau però al regenerar els mòduls torna ha desaparèixer el menú superior. Tens raó el mòdul és el pnCPG, però hem passa el mateix estigui o no activat.

    Encara no he provat les altres indicacions.

    Moltes gràcies,
  • Hola Marc,

    Em pots dir quin és l'URL d'aquesta intranet?


    Salutacions,

    Toni
  • Hola Toni,
    L'adreça és http://phobos.xtec.cat/iesmariustorres. El problema és que no tinc la versió 2.0rc4 com creia. Ho he comprovat amb les indicacions de Joan (jguille2) en l'altre fil. Tinc que tornar a pujar la maqueta.

    Salutacions i moltes gràcies,
    Martí

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right