Problemes amb l'exportació de formularis  Final

  • Bones,

    Estic provant la maqueta 2.0 RC4 i abans de res voldria felicitar-vos per la feina que heu fet.
    He vist que alhora d'exportar un formulari (ja emplenat) en format CVS, si hem posat l'editor HTML per poder donar format al text, al visualitzar la informació surten tots el tags HTML.
    Sóc concient que transformar el text en negreta, subratllat etc en html a format office és difícil, però coneixeu alguna eina o procediment per poder fer-ho?

    Gràcies.
  • Hola,

    No sé si funcionarà, però si disposes d'un ordinador amb el Dreamweaver pots provar això: copia el contingut dins d'un document HTML a la vista de codi, vés a la vista de disseny, còpia el contingut i enganxa'l a l'editor de text de l'office o l'openoffice.



    Salutacions,

    Toni
  • Hola,
    M'afegeixo a la necessitat de revisar l'actuació de l'editor html en el iw_forms. Anava a obrir un nota al formulari d'incidències però... ja que estem aquí, ho podem comentar:
    1-El que comentava en ruchmann. No es tracta de que no es pugui anar arranjant manualment (no cal el dreamweaver, només copiar i enganxar la mateixa sortida del formulari que veiem des del navegador) sinó que llavors per el sentit de l'exportació: tenir de forma ràpida el buidat de la informació.
    2-També he vist problemes quan un camp té activat l'editor html i alhora és un camp requerit. En voler trametre et diu que hi ha un camp obligatori sense omplir i no hi ha manera de que ho accepti sinó es passa (des del mateix editor) a veure el codi html (només cal veure'l una vegada i després ja pots fer el que vulguis). No he tingut temps de mirar el codi, però sembla deduible el que passa: -quan tramets la nota va bé i, per tant, el formulari del xinha omple el formulari html abans d'enviar-se, però en canvi la comprovació de camps requerits es fa abans d'aquesta acció i per tant, troba el camp buit fins que no es mira el codi (que manualment, omple el formulari html amb el formulari xinha).

    Bé, ja direu... Atentament,
    Joan
  • Hola a tothom,

    Aquesta setmana intentarem corregir els darrers bugs i tancar la maqueta 2.0. A veure si tenim temps de fer-ho! Per tant aquesta informació ens va rebé. Miraré això que comenteu a veure que s'hi pot fer.

    Gràcies i fins aviat,

    Albert

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right