incrustar time-line de Twitter  Final

  • Bon dia,
    en crear el giny ens retorna codi que hem provat de col·locar en un bloc de missatges d'administració. Està clar que no es pot fer així perquè sols obtenim l'enllaç al compte del centre a Twitter.
    Nosaltres sols volem el time-line dins el bloc de missatges.
    Com hauríem d'incloure el codi del widget creat?

    (http://agora.xtec.cat/iespviana/intranet)

    Gràcies per endavant
  • Hola,

    El problema és que els missatges d'administració es mengen el codi javascript que, necessàriament, ha d'estar en el codi per incrustar la línia de temps del Twitter. La solució passa per utilitzar un bloc de tipus HTML. Us hem creat el bloc i hem afegit un permís per a que només el vegin els administradors. Si el resultat us sembla correcte, només heu de treure el permís o modificar-lo per a que només vegi el bloc el grup o grups que vulgueu.


    Salutacions,

    Toni
  • Moltes gràcies. ja havia vist que desapareixia l'script, però no sa m'havia ocorregut que aquest comportament era intrínsec al tipus de bloc.
    Ara m'hi poso, a aprofitar tot aioxò que has fet per nosaltres, repeteixo les gràcies.
  • He hagut de desactivar el block perquè el veuen tots els usuaris. He vist el permís que li has donat i no me'n surto d'adequar-lo.
    Això dels permisos sempre em porta pel camí de l'amargura...
    M'agradaria trobar un recull/manual/resum digues-li com vulguis, sobre el sistema de permisos zykula. Amb el que s'explica als cursso em queden llacunes...
    Ja em diràs quins permisos m anquen.
    Gràcies.
  • Ja ho he resolt. No era una qüestió dels permisos que havies donat tu.
    Simplement, he provat de treure el títol al bloc i en tornar-li a posar, he escrit twitter en lloc de Twitter, això ha fet que el permís referit a la instància Twitter no actués.
    Disculpes.

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right