No puc enviar missatges intern  Final

  • Bona tarda: Des de fa dos dies que estic treballant amb la nova intranet d'agora ( abans teniem la de phobos). Ho estic configurant tot i ja he fet el grup d'usuaris però no puc enviar els missatges privats. Ni individuals ni grupals. Algú em pot ajudar?
    Crec que he donat tots els permisos per poder-ho fer.
    Gràcies, Clara Caso
  • Hola Clara,

    L'accés a la bústia de la missatgeria interna no ha canviat. En el menú horitzontal de la capçalera hauries de tenir una opció anomenada Bústia des d'on hi hauries de poder accedir. Si no és així, si us plau, indica'ns l'URL de la Intraweb i ho revisarem.


    Salutacions,

    Toni
  • Moltes gràcies. Ja funciona. No sé que va passar.
  • Bon dia de nou: Els documents no els poden veure els alumnes però si els mestres. Segurament deu ser un tema de permisos. Quin permís els hauria de donar als alumnes? Gràcies,Clara Caso
  • Hola Clara,

    Hem fet una prova d'accés amb un usuari que només pertany als grups Usuaris i Alumnat a aquesta categoria (l'única de l'alumnat que té documents):

    http://agora.xt…cid=57&start=0

    Hem pogut veure i descarregar els fitxers. El problema que sí que veig és que la navegació per categories fa que costi trobar els fitxers (tampoc ho facilita la manera d'entrar a les subcategories). Potser us sortiria més a compte reduir significativament el nombre de subcategories o, alternativament, crear algun menú manualment que porti directament a les categories més destacades.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right