no es poden obrir els QV  Final

  • Hola a tots,ni els alumnes ni els professors poden obrir els QV per fer-los. tot va bé fins que intenten obrir la introducció, per exemple. Es posa apensar ia pensar i no diu res ni que falta java ni cap altre cosa.????
    Algú sap com solucionar-ho?.
    Gràcies
    Benjamin



    Editat per bburgos el 05/Nov/2013 - 14:19.
  • Hola Benjamin,

    Ens pots recordar l'URL de la Intraweb? També ens aniria bé que ens indiquis algun dels QV que us donen problemes.

    I una pregunta més: us passa el mateix tant si el QV s'obre en un finestra nova com a dins de la mateixa finestra?


    Salutacions,

    Toni
  • el qv és el de repàs de nombres reals i nombres reals. lo de les finestres no ho sé. la direcció és: http://phobos.xtec.cat/a8017815/intranet.

    Una altre cosa important diuen que tanquen el servidor phobos i voldria poder passar-ho tot al Àgora però ara no sé com fer-ho ja que no recordo el nom propi el centre . he provat moltes vegades però no puc entrar ( ja el tinc demanat però no l'hem fet servir)
  • Hola Benjamin,

    Et recordo que d'aquí a un mes es tanca el servidor phobos i la Intraweb que m'acabes d'enllaçar deixarà d'estar disponible. Vosaltres teniu un espai a Àgora que et recomano que recupereu (el vàreu deixar desactivat):

    http://agora.xtec.cat/col-lestel-granollers/intranet/index.php

    Donada la imminència del tancament de phobos, no donem suport a les incidències que es produeixen allà. Insisteixo en que hauríeu de passar-vos ja a l'espai d'Àgora. Si espereu a que es tanqui phobos, no podreu recuperar-ne cap contingut.


    Salutacions,

    Toni
  • Moltes gràcies, com l'activo i passo tota la informació. Es mantindran les claus d'accés dels usuaris?.
    Gracies.
  • Hola Benjamin,

    He vist que ja has activat la Intraweb. Sobre la segona pregunta, es tracta d'un espai totalment nou i, per tant, és buit. En el cas dels usuaris, pots fer una importació massiva a partir d'un fitxer CSV, però les contrasenyes no es conserven, ja que les has d'introduir sense encriptar i a la taula d'usuaris es desen encriptades. D'altra banda, si crees els usuaris a la Intraweb d'Àgora nosaltres podríem canviar, a posteriori, les contrasenyes encriptades directament a la base de dades, sempre i quan es mantinguin els noms d'usuari.

    El traspàs d'informació de phobos a Àgora, en general, no és possible. Dit això, hi ha alguns mòduls com els de notícies, pàgines o el de descàrregues que, per a nosaltres, és viable traspassar de manera manual. Si ho necessiteu ho podem mirar.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right