registre d'usuaris  Final

  • Ara el registre d'usuaris em surt com a bloc a la part dreta de la pàgina i ocupa un espai considerable. havia pensat de ficar-lo a la part superior dreta, damunt del logo, com surt al moodle. Cóm es podria fer?
  • Hola,

    Si tens accés a les plantilles de l'entorn visual et caldrà crear una posició de blocs nova o bé retocar les plantilles per tal que surti com vols. Cal tenir coneixements de html i css. Altrament no et serà possible.

    Salutacions,
    Albert
  • S'activat el servei d'intranet al nostre centre. Ens diuen que s'ha creat un usuari admin però no es proporciona la contrasenya. Hem provat de recuperar la contrasenya a través de les opcions d'informació del compte i recuperar contrasenya però no hi ha manera. Com podem conèixer la contrasenya per accedir? Gràcies.
  • Bon dia,

    Durant el procés d'alta es genera automàticament una contrasenya i s'envia per correu a la bústia XTEC del centre i als gestors del servei d'Àgora del centre, en el vostre cas, e3007166, amarti22 i jguell1. Per tant, la contrasenya de l'admin l'haurien d'haver rebut aquests tres usuaris XTEC. Si no l'heu rebuda, podeu demanar el canvi de contrasenya des del gestor dels serveis d'Àgora:

    https://agora.x…ser&func=login


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right