Dubtes activitat tipus taller

Dubtes activitat tipus taller

per Neus Heras Navarro -
Nombre de respostes: 1

Hola,


He creat una activitat tipus taller per tal que els alumnes es coavaluin a partir d'una rúbrica. M'ha costat una mica entendre tot el procés però finalment me n'he sortit i és francament interessant. Ara, però, m'han sorgit unes dificultats que no sé resoldre:

  • Un alumne em diu que s'ha equivocat amb l'arxiu que ha penjat, un altre em diu que ha posat nom a l'enviament i ha fet la tramesa però no ha adjuntat 'arxiu corresponent. Com puc eliminar aquests enviaments erronis de tal manera que puguin fer de nou el lliurament?
  • Un altre cas és que alguns alumnes, quan van fer l'avaluació no van tenir en compte alguns aspectes i em demanen tornar a avaluar els treballs que se'ls havia assignat. Com es pot fer perquè puguin modificar l'avaluació realitzada o tornar-la a fer de nou?
  • Per últim, es pot utilitzar aquest sistema sense que les dates limitin les diferents fases de tal manera que els alumnes que envien tard o avaluen tard no quedin fora de l'activitat?

Gràcies per endavant.


Salutacions,


Neus Heras


En resposta a Neus Heras Navarro

Re: Dubtes activitat tipus taller

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Neus,

pel que hem pogut investigar, les trameses dels taller no es poden ni editar ni eliminar.

Perquè una tramesa es torni a avaluar només és necessari que el taller estigui en la fase d'avaluació. En aquesta fase els alumnes que ja han avaluat poden veure el botó "Tornar a avaluar"

En els paràmetres de configuració del taller (paràmetres de la tramesa) hi ha el paràmetre "Trameses fora de termini" si el marca el taller pot passar a la fase d'avaluació i permetre l'enviament de trameses, per tant hi haurà alumnes avaluant trameses i d'altres que poden enviar la seva tramesa. Hi ha la possibilitat de tornar a assignar trameses per avaluar entre aquells alumnes que han tramés fora de termini.

Fins ara,

Mònica