Fòrum Àgora-INTRANET

MODIFICACIÓ DE PERMISIOS

MODIFICACIÓ DE PERMISIOS

per Norma Almirall Rillo -
Nombre de respostes: 2

Hola, 

Us volia demanar retornar als permisos que teniem abans que féssiu la modificació fa uns dies. 

El grup logopedes: no ha de penjar documents a descàrregues de manera genèrica (si en alguna de les carpetes cal que pugin fitxers, ja ho farem- ho estem fent, manualment des la mateixa carpeta)

Moltes gràcies.

Norma.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí et passo el missatge on em comentes la modificació:
 
Re: No podem pujar fitxers a descàrregues !!!
per Toni Ginard - dilluns, 27 abril 2015, 14:41
 

       Hola Norma,

Com a administradora que ets, pots penjar documents. Fixa't que quan accedeixes a les descàrregues (ja sigui via menú principal, com via menú d'administració) a damunt la llista de documents apareix l'opció Document nou. Si hi fas clic, accediràs a la pàgina per pujar documents.

Dues coses més: Hem donat permís per pujar documents al grup logos. I la segona qüestió: tu mateixa li pots canviar la contrasenya a l'admin. Pots editar-lo des d'Administració | Sistema i després Usuaris.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a Norma Almirall Rillo

Re: MODIFICACIÓ DE PERMISIOS

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Norma,

A l'administració dels documents (http://agora.xtec.cat/creda-comarques4/intranet/index.php?module=documents&type=admin&func=viewCategories) hi ha una columna titulada Grups que poden afegir documents. Només poden afegir documents els grups que tenen el permís d'addició (com a mínim) i que, a més, surten en aquesta columna.

Vares rebaixar el permís del grup logos a lectura. Per tant, si en algun moment vols que puguin enviar documents a alguna categoria, hauràs de tornar a incrementar el nivell d'accés d'aquest permís.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora