Fòrum Àgora-INTRANET

correus automàtics àgora

correus automàtics àgora

per Encarna Perez Ruiz -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda.

En el seu moment, quan vam crear la intranet, els usuaris només rebien 1 correu des d'àgora quan hi havia alguna modificació en la intranet.

Ja durant aquest curs, cada dia tots els usuaris han anat rebent 1 correu d'àgora, amb canvis o sense de la intranet, suposo que de manera automàtica, ja que no hi ha entrades diàries a la nostra intranet.

D'altra banda, fa unes setmanes que a més d'enviar-se el correu automàtic, arriba unes 20 vegades a cada un dels usuaris registrats a la intranet.

Imagino que deu ser algun error que s'envia de manera automàtica, però s'està fent molest per als nostres usuaris. Si us ho podeu mirar a veure de quina manera es pot arreglar o deixar de rebre aquests correus.

Salutacions.

http://agora.xtec.cat/ceip-laroda/intranet/index.php

 

En resposta a Encarna Perez Ruiz

Re: correus automàtics àgora

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Encarna,

Aquest darrer mes hem tingut un problema general amb l'enviament de correu que ha afectat a totes les aplicacions del Departament d'Ensenyament. És possible que el problema que heu tingut vingui per aquí. El problema està en vies de resolució i confiem que els responsables d'aquest servei ho resolguin definitivament i en breu.

Dit això, la Intraweb envia un missatge cada dia sempre que l'usuari/ària estigui subscrit a les novetats i tingui alguna novetat pendent de lectura. Aquest és el comportament normal. Per tal d'estudiar la incidència que ens indiques, hem activat la monitorització de tot el correu que envia la vostra Intraweb. En farem seguiment durant uns dies i us direm el que haurem vist en aquest fòrum.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a Encarna Perez Ruiz

Re: correus automàtics àgora

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Encarna,

Hem vist que vàreu activar un paràmetre dels entorns visuals que fa que no es detecti correctament si hi ha novetats o no. Ho hem canviat. Aquesta nit no s'haurien d'enviar tants de missatges.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora