Visibilitat enllaços social media

Visibilitat enllaços social media

per Javier Medina Diaz -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

A la nostra pàgina no es visualitzen correctament les icones, dels enllaços social media, que tenim a la part esquerra, twitter, facebook... Abans de la setmana passada, sí que estava tot correcte.

Hem revisat a l'aparença la visibilitat d'aquests enllaços i no ens deixa veure què diuen les caselles de verificació de la visibilitat, l'scroll de pantalla ens impedeix veure el seu contingut.

Si us plau, si li podeu donar una ullada: http://institutsantandreu.com/

Gràcies.

En resposta a Javier Medina Diaz

Re: Visibilitat enllaços social media

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Javier, 

En principi, nosaltres a http://agora.xtec.cat/inssantandreu ho estem veient bé tant a Chrome com a Firefox. Es veritat que amb les redireccions des de el vostre domini, les icones no es veuen.

Estem tenim problemes més generals de comunicacions i potser el vostre hosting no pot obtenir aquestes icones. En principi, aquests problemes de comunicacions/proxy s'han de resoldre en breu (minuts, 1 o 2 hores).  

Salutacions,
Xavi

 

En resposta a Javier Medina Diaz

Re: Visibilitat enllaços social media

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Javier!

Després de revisar amb detall perquè aquestes icones es veien correctament quan s'accedia a la web a través de l'enllaç http://agora.xtec.cat/inssantandreu/ però, en canvi, no es mostraven bé des de http://institutsantandreu.com/ hem detectat l'origen del problema i intentarem que quedi resolt a la propera pujada.

Una abraçada,

Sara