Comentaris

Comentaris

per Mario Torres Gonzalez -
Nombre de respostes: 3

Bon dia, des de l'Escola El Serrallo de Tarragona tenim el següent dubte.

Es pot traure l'opció de deixar comentaris? No trobem el mode de traure aquesta eina.

Vos convidem també a visitar el nostre espai per conèixer les vostres opinions.     www.agora.xtec.cat/ceipserrallo

 

salutacions

Fitxer adjunt Captura de pantalla 2015-03-26 a la(s) 11.20.28.png
En resposta a Mario Torres Gonzalez

Re: Comentaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mario,

els comentaris als articles van activats per defecte, per treure'ls pots seguir les instruccions que trobaràs en aquest altre fil on, s'explica com posar comentaris a les pàgines, es fa de la mateixa manera però en comptes de marcar l'opció vosaltres l'heu de desmarcar: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=63806

Hem vist que ja heu començat a treballar sobre la  vostra pàgina. Us faig alguns comentaris de millora:

  • El lema que heu posat, potser en minúscules faria que no ocupés tant d'espai a la caixa, ara mateix es veu una mica atapeïda.
  • El calendari jo el posaria al bloc esquerra, si et fixes, a la dreta no hi cap bé.
  • Els blogs que teniu enllaçats al menú com a primer nivell potser els posaria en un segon nivell. Posaria Blogs com a primer nivell (podria ser una pagina que també contingui la llista de blogs) i els dos blogs per sota (com enllaços), així si n'afegiu més els podeu posar sota aquest mateix títol.

Bona feina!

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Comentaris

per Mario Torres Gonzalez -

Moltes gràcies Mònica. Ho estic intentant canviar però entre a l'apart d'Opcions de pantalla, hi està desactivat l'apartat de Discussió. Intento crear una pàgina nova per probar i encara que active l'apartat de Discussió no em surt el menú de Permetre comentaris. Si mires la resta de la web, només surt l'opció de deixar comentaris en algunes pàgines, no en totes, i quan he intentat desactivar els comentaris en totes, continua sense desactivarse a les que si que es poden deixar.

No se si m'explique bé.

Lo del calendari segons el navegador i l'ordinador es veu bé o malament, el posarem a la dreta perqué a l'esquerra tenim el HTML amb el logo del Bloc de la Biblioteca i la resta de Blocs, en canvi a la dreta, queda poc visual un menú tan plé, per aquesta raò decidirem posar lo ahí, per dinamitzar una mica el menú de la dreta.

Lo dels Blocs que dius es bona idea, però de moment només volem treballar amb aquestos, de fet en cada bloc n'hi ha apartats per a cada especialista.

Ens agradaria poder ajustar lliurement les barres de Gyns, com al Blogger que més o menys et deixa, així donaria més llibertat a les escoles per a organitzarse la web i que n'hi hagi més diversitat.

En resposta a Mario Torres Gonzalez

Re: Comentaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mario,

és normal que estigui desactivat, ara un cop l'activis el sistema guarda la informació i sempre que entris amb aquest usuari la veuràs activada.

Hem provat a activar i desactivar comentaris a una de les pàgines del vostre Nodes i ens ha funcionat correctament. Tingueu en compte que ho heu de fer pàgina per pàgina (o bé quan creeu una de nova). Si segueix sense funcionar-vos ens podeu dir a quina pàgina us passa i ens ho mirem.

Això de les barres de ginys que dieu no és possible fer-ho les barres laterals tenen aquesta mida i no es pot modificar.

Fins ara,

Mònica