Nom propi del centre

Re: Nom propi del centre

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holoooo Ivan!

Per tant, si agafem com a nom propi www.xtec.cat/iesmontsoriu, què passarà amb la redirecció que hi ha ara mateix? No afectarà en res? Tot petarà?
No pateixis perquè no afectarà per a res. Per accedir al servei Moodle d'Àgora haureu de fer servir l'adreça següent: http://agora.xtec.cat/iesmontsoriu/moodle (que ara no funciona però que quan ho demaneu i us ho donem d'alta sí que funcionarà). A més, un cop estigui donat d'alta el Moodle d'Àgora no afectarà per a res a les redireccions que comentes que teniu de www.xtec.cat/iesmontsoriu cap a phobos (i, per tant, aquestes continuaran funcionant igual que fins ara).

Aprendrem el valor de la juventut? Em sembla entendre que no afecta en res de res, però mira, és que jo, sense ser especialment baixet, sóc superat per com a mínim un pam d'alçada pels coordinadors d'informàtica i vulguis o no, si els hi peto la web, ells em petaran a mi.
Jajajajaja! Quina forma tan divertida d'explicar les teves pors!!!! No pateixis ni per la teva salut ni per la teva integritat física ja que els coordinadors d'informàtica no notaran (si no els explica algú) que heu demanat aquest servei Moodle d'Àgora.

Bezos, abrasos i sort!
Sara