Fòrum Àgora-MOODLE

Wikis i etiquetes

Wikis i etiquetes

per Artur J. Tallada Cervera -
Nombre de respostes: 3
Hola,

he vist que les wikis de Moodle permeten afegir etiquetes als articles o pàgines que vas elaborant. EL que succeeix és que no hi ha manera (o jo la desconec) de poder llistar les pàgines segons les etiquetes que les contenen ..... em podeu donar alguna orientació sobre això?

Artur
En resposta a Artur J. Tallada Cervera

Re: Wikis i etiquetes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Artur,
pel que hem pogut veure a la documentació oficial de Moodle sobre etiquetes aquestes no són exclusives de les wikis, n'hi ha que són a nivell de lloc i d'altres a nivell de curs. Si ens facilites l'enllaç del Moodle on esteu fent-les servir mirarem a veure si trobem la forma de visualitzar tot el que contingui una mateixa etiqueta.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Wikis i etiquetes

per Artur J. Tallada Cervera -
Hola,

de moment només estem fent proves .... hem fet un seguit de pàgines amb una etiqueta i llavors volem que, tal i com passa a altres wikis, en seleccionar una etiqueta apareguessin totes les pàgines de la wiki que tenen l'etiqueta assignada.

Al fer la prova hem vist que no funciona, donat que quan es fa clic sobre una etiqueta, el que apareix és la pantalla d'edició de l'etiqueta, i no les pàgines que la contenen. Per això pensava que tal vegada era una opció configurable del sistema ..... és estrany que no es mostrin les pàgines uqe comparteixen una mateixa etiqueta a la wiki ...

Artur
En resposta a Artur J. Tallada Cervera

Re: Wikis i etiquetes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Artur,
en aquest cas el que podeu provar és a posar un bloc lateral "Etiqutes" i comprovar si fent clic allà aneu a l'edició de les etiquetes o bé al llistat de recursos o pàgines wiki que la contenten.

Sovint el comportament és diferent per professorat o alumnat, recordeu fer el canvi al rol alumne/a a veure si és diferent.

Fins ara,
Mònica