Problemes al correu i als forum

Problemes al correu i als forum

per ENRIQUE ALEGRE VALLS -
Nombre de respostes: 5

De sobte, avui, per art de màgia hem començat a rebre al correu personal de cadascú totes les intervencions dels alumnes als fòrums i tots els missatges interns que ens envien els alumnes. Fins ahbans ahir això no passava i ningú hem configurat res diferent al Moodle. És una molèstia rebre al correu decenes de missatges que ja pots llegir al Forum. Què s'ha de fer  per tornar a la situació anterior?

 

En resposta a ENRIQUE ALEGRE VALLS

Re: Problemes al correu i als forum

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Enric!
Doncs vaja Trist Això no és cap problema de l'Àgora... de fet, estem treballant perquè, des de fa uns dies, alguns de nosaltres hem deixat de rebre aquests correus que tu comentes que has rebut i no vols Trist Revisa la configuració del teu Moodle si no vols rebre aquests missatges. Hi ha moltes possibilitats de configuració i, per tant, depenent de les vostres necessitats ho haureu de fer d'una forma o d'una altra. Si teniu dubtes de com fer-ho, adreceu-vos al fòrum de Moodle de la XTEC on trobaràs molts usuaris experts en Moodle que et sabran aconsellar millor.
Bezos, abrasos i sort!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes al correu i als forum

per ALBERTO VICEDO SALA -
Hola !

Ens trobem amb la mateixa situació que comenta l'Enric. El divendres va "despertar" l'enviament de correus electrònics (per triplicat) en missatgeria i fòrums. La bústia personal molt plena, i la del centre col·lapsada !!!
No hem fet cap canvi en la configuració del lloc. Alguna idea al respecte ?

Gràcies

Albert
En resposta a ALBERTO VICEDO SALA

Re: Problemes al correu i als forum

per anna castany -
Hola!
A nosaltres ens ha passat el mateix que comenteu.
Ho heu pogut solucionar d'alguna manera?

Gràcies!

Anna.
En resposta a anna castany

Re: Problemes al correu i als forum

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo a tots!
Tal i com li vaig comentar a l'Enric hem solucionat algun problema que havíem detectat a l'Àgora i, per aquest motiu ara tots hauríeu de rebre aquests missatges que molts de vosaltres no estàveu rebent. Ara bé, si no voleu rebre aquests missatges haureu de revisar la configuració del Moodle. Una de les coses que podeu fer és editar els perfils dels usuaris que no voleu que rebin missatges de correu i fer alguna d'aquestes coses (segurament hi ha més possibilitats però algunes de les que jo conec són aquestes):
  • Indicar al desplegable Correu electrònic activat l'opció Aquesta adreça de correu està inhabilitada (en aquest cas hauria de deixar de rebre TOTS els missatges).
  • Marcar al desplegable Tipus de resum de correu l'opció Complet o Assumptes per rebre només un correu al dia en cas que hagi alguna novetat (enlloc de rebre un correu cada cop que algú envia un missatge a un fòrum).
  • Revisar la subscripció als fòrum per assegurar-se que els usuaris que no voleu que rebin cap missatge no estiguin subscrits a cap fòrum (d'aquesta forma no rebran cap notificació quan algú escrigui a un fòrum). Per fer-ho, la millor forma és editar tots els fòrums dels cursos i a l'opció Imposeu que tothom estigui subscrit? marcar No es permeten subscripcions. Ara bé, compte perquè si marqueu aquesta opció ningú rebrà notificacions (ni tan sols el professor/a)
Esperem que amb aquesta informació pugueu configurar l'espai Moodle per adaptar-lo a les vostres necessitats. Si tot i així tinguéssiu algun problema/dubte us recomano que us adreceu adreceu-vos al fòrum de Moodle de la XTEC on trobareu usuaris experts en Moodle que us aconsellaran millor (ja que aquest fòrum està més centrat en el Moodle d'Àgora i aquest problema que comenteu és de Moodle en general)!

Bezos i abrasos,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes al correu i als forum

per Anna Cruells -
No sé si acabo d'entendre la solució. Ja m'està bé que els alumnes rebin els missatges i les intervencions al fòrum per correu electrònic, però, per què els reben per triplicat?

gràcies anticipades per la resposta.

Anna